Аварийната външна батерия за iPhone е един много полезен допълнителен аксесоар за притежателите на iPhone (върши работа и за iPod), тъй като позволява да спасите положението, когато батерията на телефона е на привършване, а имате да провеждате важни разговори. Идеята е, че включвайки интерфейсния конектор в телефона, то той започва да се зарежда и вие спокойно можете да провеждате разговори междувременно, без да се притеснявате че батерията няма да издържи.Вътре в корпуса на устройството се поставят две стандартни батерии от по волт и половина с размер AA, като те служат за източник на електроенергия за спешни ситуации и за самото зареждане на батерията в телефона или музикалния плейър. Стандартно в комплекта не са включени батерии, но такива алкални за еднократна употреба могат лесно и бързо да бъдат намерени къде ли не, макар че разбира се е препоръчително да се насочите към презареждаеми батерии, които да може да използвате многократно. И тъй като стандартно iPhone се нуждае от 5V захранващо напрежение, а двете батерии вътре осигуряват едва 3V, е ясно, че подаваното напрежение от 5V се постига с помощта на транзистор вътре в корпуса. И докато това решава проблема, то ефективността на батериите не е толкова голяма. Например по-добро решение с оглед по-дълготрайно ползване на батериите би било използването на една батерия от 9V, чието напрежение да бъде понижавано до 5V, отново с помощта на транзистор.При включване на външната батерия към телефона се активира режим на зареждане на устройството по същия начин, когато то е включено към компютъра или в захранващият адаптер и към електрическата мрежа. Ако обаче на екрана на телефона не се покаже графиката за зареждане на батерията, то това е сигнал че батериите са изтощени под нивото при което могат да осигурят необходимото за нормално зареждане напрежение. Реално батериите могат да стигнат за от между едно пълно зареждане на телефона до към 3-4, в зависимост от това каква марка са и дали са презареждаеми (с каква мощност) или не. А това е напълно достатъчно, за да ви осигури някаква допълнителна сигурност, че няма да останете без батерия, точно, когато най-много ви трябва, тъй като самото устройство е доста компактно и може да се носи в джоба или например в раницата, без да пречи.

Аварийна външна батерия за iPhone от Дигитален Център (19 лв.)…

 

8 коментара за Аварийна външна батерия за iPhone

 1. mishonsa says:

  а има ли щипка за закачане на гърба

 2. Bloody says:

  Не

 3. kathy says:

  hi,we have much perfect iphone battery.Our website http://www.owellpower.com

  my skype ID : kathy_yuan80

 4. Alexx says:

  Ако батерията на iPod/iPhone е напълно разредена, aварийната външна батерия може ли да помогне?

 5. You lost me, buddy. I mean, I imagine I get what youre declaring. I have an understanding of what you’re saying, but you just appear to have overlooked that there are some other persons inside the world who view this matter for what it genuinely is and may perhaps not agree with you. You may perhaps be turning away a lot of folks who may have been fans of your site.

 6. Appreciate it for helping out, fantastic info. “Riches cover a multitude of woes.” by Menander.

 7. dJLo1UwUf says:

  151047 194485Following study a couple of of the blog articles for your web site now, and that i truly like your method of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and are checking back soon. Pls consider my internet website too and inform me what you consider. 679323

 8. XEVVa says:

  77298 356065i always enjoy to do blog hopping and i stumbled upon your blog .

Твоето мнение по темата


Кирилица: WebKBD