Макар че официалното пускане в продажба на новия модел на iPhone в САЩ е предвидено чак за идния петък, първите и най-нетърпеливи фенове на Apple и iPhone вече са се появили пред един от най-известните Apple Store – този на 5-то авеню в Ню Йорк. Според информация в нет-а групата от десетина души е била организирана по-скоро с някаква користна цел, а не просто защото са най-запалените фенове, които искат наистина да са от първите собственици на новия 3G телефон. Така или иначе през следващите дни изглежда в САЩ отново ще се заформи iPhone мания повсеместно, както се случи преди година при пускането на първата вариация на iPhone в страната. А у нас, колкото и да ни се иска, най-нетърпеливите фенове дори да искат няма къде да се редят на опашка за телефона и ще трябва да мислят някакви алтернативни методи да си набавят мобилното устройство… 😉

 

5 коментара за Американците вече се редят за iPhone 3G

 1. Chris says:

  Ами редят се хората и има защо….А ние кога ще се редим, само да беше дошъл в България iPhone, но уви….ще трябва да почакаме…някоя друга година….

 2. master says:

  Ами за съжаление е така хора примирете се ние сме страна от третия свят и винаги получаваме всичко последни…

 3. Mitko says:

  Хайде стига сте мрънкали, спомнете си добрите времена когато и ние можехме да се редим на опашки от по 2 дена….за сирене и кисело мляко.

 4. velko says:

  какво да се прави ще чакаме

 5. izmikiar says:

  Edno vreme nie se rediaxme za banani i meso i ni se smiaxa 4e sme bili 3rd world country. I v America ima opashki…no za iPhoni!

Твоето мнение по темата


Кирилица: WebKBD