Първото приложение за поръчка на такси, създадено от българска компания, ще се появи у нас през месец юли. То ще се казва TaxiMe (ТàксиМи) и ще предложи изключително иновативна услуга: бързо, лесно и безплатно поръчване на такси чрез Android-базиран смартфон или iPhone. TaxiMe ще стартира първоначално в София с тенденция да се разшири и за други градове на страната при успех…

Приложението е разработено през последната една година. То е първото подобно приложение в България. Според неговите създатели силните му страни за крайния потребител са:
Бързина на поръчката – тя ще се осъществява само с две движения на пръста и мобилен телефон с Android или iPhone.
Проследяване на поръчката в реално време – всеки потребител на услугата ще може да проследи на карта в приложението как поръчаното такси се движи към него във всеки един момент след поръчката.
Сигурност на поръчката – такси услугата ще бъдe предоставянa само от добре подбрани, лицензирани такси компании и водачи.
Безплатна поръчка – потребителите ще могат да свалят безплатното приложение и без никакви разходи да поръчват такси.
Оценка на водача – може би най-интересното преимущество на приложението TaxiMe ще бъде възможността всеки потребител да оценява водача на таксито, което е ползвал. По този начин, такси услугата ще подобри качеството си, тъй като рейтинг системата ще дава преимущество на доказано най-добрите водачи.

TaxiMe би следвало да предложи добавена стойност и на самите таксиметрови компании, които чрез сигурна технологична платформа ще могат да оптимизират собствената си услуга, да автоматизират поръчките си, да привлекат нови клиенти и да намалят оперативните си разходи.

Повече информация за мобилното приложение TaxiMe за Android И iPhone…

4 коментара за Българско мобилно приложение за поръчка на такси

  1. Sago says:

    Каква реклама само 🙂 браво натези които са се сетили къде да го публикуват и браво на онези които са се съгласили .. That is what I call good digital marketing implementation

  2. Ееее това е супер, ей сега го поства в Фейса 🙂

  3. Готино приложение си е и много удобно.

  4. Мариана Тошева says:

    Има ли такси приложение за I pad?

Твоето мнение по темата


Кирилица: WebKBD