Ако искате винаги да имате бърз и лесен начин за достъп до последната информация за iPhone, която се публикува на този сайт вече може да инсталирате на вашия телефон приложението iPhone-Bulgaria, при пускането на което автоматично ще бъде те прехвърлени към началната страница на www.iphone-bulgaria.com. Програмата използва принципа, на който е базирана и услугата iPhone Apper, но не е генерирана автоматично през този сайт, за който ви споменах вчера. След като изтеглите архива съдържащ приложението, ще трябва да го качите с помощта на програма като WinSCP, ръководство за работата, с която публикувах преди малко. Не забравяйте при копирането на папката iPhone-Bulgaria.app в /Applications на вашия телефон да зададете и File permissions0755, за да може програмата да бъде стартирана след нейното качване на устройството.

Тези дни, ако имам достатъчно време ще се постарая да добавя възможност за добавяне на този сайт в Sources на Installer, така че да може значително да си улесните инсталирането на това, а и на други приложения директно от вашия iPhone…

От тук можете да изтеглите програмата iPhone-Bulgaria (~ 12KB) …

 

11 коментара за Приложение за бърз достъп до сайта през iPhone

 1. Ivan Karpov says:

  Здравейте, преди всичко искам да Ви поздравя за отличната идея да съберете и отсеете информация за продукта на Apple и да го представите във вид достъпет и за най-големите лаици, горди собственици на iPhone.
  Бих искал да Ви попитам за преложение което дава възможност за събиране на повече икони(приложения) работния плот.
  Благодаря предварително

 2. Bloody says:

  Телефоните с фирмуер 1.1.1 разполагат с такава функционалност, която се попринцип се активира с патчването на SpringBoard при отключването на устройството. За тези с предишна версия ползвай SummerBoard…

 3. Ivan Karpov says:

  Благодаря ти за бързия отговор. Телефона ми е на 2 дена, от Щатите ми го донесоха, firmware 1.1.1, отключих го с Appsnapp, AnySIM 1.1 и YouTube Actiovation от i.unlock.no, всичко мина без проблемно. Между другото забелязвам, че по някой път като пробвам да набирам ми дава call failure незнам дали се дължи на AnySIM или на мтел , ако имаш някакви наблюдения, моля да ги споделиш.

  Би ли ми казал как да си пачна SpringBoard-a. и дали има и други варинати за разширяване на Springboard-a. Друго интересно което забелязах е че ако си записал телефона в съкратен вид(без префикса на страната, например 0887ххххх а не +3598ххх) когато ти звъне въпросния номер не ти го изписва с името а само номера. Някакви идей?

  Благодаря предварително 🙂

 4. Varty says:

  Ivane и при мен беше така просто решението е да си напише +359 пред номерата – аз ги синхронизирах през outlook – контактите от старата карта и не беше прехвърлило “+” и само си говорих с оператора ,че телефона не е верен Трябва да си инсталираш Apptap – което ти добавя installer което е основното приложение за инсталиране на приложения , аз ползвах ibrick ,но там не се ъпдейтват източниците и програмите са стари или не с пълната функционалност – за инсталер ще трябва да имаш безжичен интернет, там програмите са разделени на групи и избери за инсталация Springboard/Summerboard като го качиш ще можеш да стигнеш и до новите икони , който не са се побрали със скрулване и мисля, че това е единствената програма за тази цел. Успех !

 5. Ivan Karpov says:

  Varty 10x, и аз така направих с контактите си, разбрах и за Summerboard-a. Благодаря отново.
  Бях споменал за проблема с Call Failed и се претисних малко защото найстина го има като проблем но явно при мен не е толкова често (3-4 от 20-25 обаждания се провалят) нека ако някои си е отключил телефона с jailbreackme.com и anySim 1.1 да сподели дали го има същия проблем и дали има някакво решение по въпроса.
  Благодаря предварително

 6. Bloody says:

  Не съм забелязал подобрен проблем с обажданията при няколко телефона отключени с този метод, все пак може да направиш един Restore на телефона и да минеш наново процедурата по отключване… Доста хора решават подобни проблеми, получени вследствие на отключване, по този начин 😉

 7. Varty says:

  И при мен е точно така , но не мисля ,че е проблем от отключването на телефона . Мисля ,че е от сигнала на самия телефон , а може и да е от мрежата на мтел , защото аз също съм с мтелска карта . Но не се стресирам много на 10 обаждания 1 да ми даде call field веднага като го набера отново си бачка.

 8. Bloody says:

  Мяркал съм хора, които да се оплакват от проблеми с пращането на SMS и обаждания, когато силата на сигнала е до 2 чертички. Възможно е именно това да е причината в слуачя, тествай някъде, където ти е максимално покритието дали ще има същия проблем.

 9. Ivan Karpov says:

  Благодаря ви отново за бързата реакция, от опит казвам че не е свързано със силата на сигнала и не мисля че има някаква периодичност. Със sms-ите нямам проблем единствено по някой път ми казва call failed и след натискане на бутона call back се свързвам без проблем.
  Bloody да му дам restore от iTunes ли? След това предполагам, че няма да е активиран телефона и трябва да мина през jailbreakme.com но мисля че ефекта от AnySim ще си стой? Прав ли съм
  Благодаря

 10. Bloody says:

  Абсолютно цялата процедура ще трябва да се повтори отначало…

 11. mario says:

  abe i pri mene go ima toia problem podiavodilite!!!
  2 dni si bachkashe bez problem ot kakto sam go razkodiral.. i sega neshto mu stana ne moga da se obadia na nikoi.. ;( restartirah.. kvo li ne pravih
  sega mi ostana samo da go povtoria cialata procedura ama se chudia.. ako stava taka dali ima smisal to sled 2 dni pak shte stane :(((

Твоето мнение по темата


Кирилица: WebKBD