От iPhone Dev-Team публикуваха обновени версии на своите инструменти PwnageTool 4.3 и redsn0w 0.9.6rc9, с помощта на които може да генерирате къстъм фирмуер и да джейлбрейкнете своето i-устройство с най-актуалния фирмуер версия 4.3.1. Новият untethered jailbreak поддръжка iPhone 3GS, iPhone 4 (GSM), iPod touch 3G, iPod touch 4G, iPad и AppleTV 2G, като засега само актуалния iPad 2 все още не се поддържа. От iPhone Dev-Team предупреждават потребителите на заключени телефони, които използват ultrasn0w за тяхното отключване да не бързат с ъпдейта, а да изчакат обновена версия на ultrasn0w, която изчиства известни проблеми…

Имайте предвид, че директния ъпдейт до фирмуер 4.3.1 ще заключи GSM функционалността на вашето устройство, тъй като все още не се поддържа отключването на телефонните възможности с по-новите бейзбенди. Така че не прибързвайте и ако ъпдейтвате, използвайте къстъм фирмуер, които не само ще ви помогне да отключите достъпа до файловата система, но също така ще запази старата версия на бейзбенда, така че да можете да отключите телефона си с помощта на ultrasn0w.

За да изтеглите най-новите версии на redsn0w и PwnageTool…

8 коментара за Вече е наличен Jailbreak за актуалния фирмуер 4.3.1

 1. fofo says:

  има ли готово ръководство за джеилбреикването с PwnageTool 4.3 и redsn0w 0.9.6rc9 ?

 2. zvezdin says:

  To sigurno e su6toto kato na predi6nite versii

 3. zvezdin says:

  Predi malko si go jailbreknah (stava za 3min.) i e mnogo lesno.A kak da premahna jailbreka?

 4. Svitler says:

  За какви версии на бейсбанда е ?

 5. zvezdin says:

  neznam????????????Ne razbiram ot takiva ne6ta,no stava na ipod touch 4g(4.3.1)

 6. Bloody says:

  Версията на бейзбенда е без значение за jailbreak-ването, тя е от значение само за отключването на GSM функционалноста на заключени към определен оператор телефони. За целта се ползват допълнителни решения като ultrasn0w, които се инсталират след джейлбрейка.

 7. zvezdin says:

  I pak ne razbrah: kak tova ne6to moge da se iztrie?????????Osven 4rez smiana na sovtyera?

 8. Петър says:

  Ръководство има във форума .Вчера вечерта направих джейлбрейка на 3GS с нов бейзбенд .Засега не съм срещнал никакви проблеми върви като по мед 🙂 Ако следвате инструкциите от [url=http://iphone-bulgaria.com/forum/viewtopic.php?f=19&t=22693]ТУК[/url] ще се оправите без проблем .

Твоето мнение по темата


Кирилица: WebKBD