redsn0w-0-8-3gs


Преди малко от iPhone Dev-Team се похвалиха, че са готови с новите версии на софтуерните си инструменти Redsn0w и Ultrasn0w, в които вече се поддържа официално и възможността за отключване и джейлбрейк на iPhone 3GS. Засега все още няма публикувана официална информация на техния сайт, но двете приложения вече са налични за теглене – през The Pirate Bay за Redsn0w и в последствие през Cydia директно от телефона за Ultrasn0w. Разбира се и двете приложения запазват пълна обратна съвместимост, така че не би трябвало да има от какво да се притеснявате дори да използвате iPhone 3G или друг продукт.

Redsn0w 0.8 за най-нетърпеливите (Win, Mac, Linux версии)…

Ключови думи:  

6 коментара за Готови са Redsn0w 0.8 и Ultrasn0w 0.8 с поддръжка за 3GS

 1. Павел Павлов says:

  Според мен Dev-Team избързаха глупаво за да се покажат като големи хакери. Трябваше да изчакат Епъл да пусне стабилна версия – 3.1.
  Сега от ябълковата компания ще запушат дупките, ще пуснат стабилна версия – 3.1, а хакнатите телефони ще трябва да работят на по-старата и по-бъгава версия.

 2. Павел Павлов says:

  п.п.
  Разбрах защо Dev-Team избързаха така глупаво:
  Джордж Хотц (George Hotz), който първи разблокира iPhone пусна хак и за 3G S. Той се казва purplera1n.
  Естествано Dev-Team не може да са по-назад…

 3. Павел Павлов says:

  п.п.п.
  Последно, Джордж Хотц е само на 19 г !

 4. Nistel says:

  Ами явно след 3.1 пак дълго време ще се разчита само на турбо сим-ове .. все си мисля,че има някаква комбина между тия дето ги продават и тези дето правят безплатните отключвания ..

 5. Bloody says:

  Нали все пак трябва да се продават и по-скъпите фабрично отключени версии… 😉

 6. Антон says:

  Павел спокойно, и след 3.1 отключването ще дойде бързо … може би още по-бързо. Няма смисъл да се чака … ако чакаме винаги последната версия той ще излезе нов айФон и тогава пак ще чакаме последната версия 🙂

  Един въпрос имам относно турбо сим. Търсих из дебрите на интернет и с помощта на гугъл, но това което откривам е малко недостатъчно. Всички статии са доста стари и информират за турбо сим който работи с версия на фърмуера 1.1.2 … И понеже не съм използвал турбо сим дали ще работи с новия фърмуер на новия айФон ?

Твоето мнение по темата


Кирилица: WebKBD