Нещо, което надали ще ви се наложи да правите в реалния живот – да пишете на клавиатурата на нетбук Asus EEE PC или да въвеждате текст с виртуалната клавиатура на iPhone, докато се возите в състезателен Citroen C4, модифициран за рали състезания. И все пак този нетрадиционен тест показва нещо интересно – дори с физическата клавиатура на EEE PC ще имате сериозни проблеми когато се движите по специална писта и вземате завои със скорост от порядъка на 130 километра в час. В същото време въвеждането на текст от виртуалната клавиатура на iPhone изглежда доста по-лесно, а резултатите в сравнение с тези на EEE PC са направо учудващи… 😉

Ключови думи:  

11 коментара за Екстремнен тест на iPhone срещу Asus EEE PC

 1. kill zone says:

  Само iphone най-добрия :).

 2. serious man says:

  Не е много по темата, но ми е много интересно дали мобилен харддиск ще издържи този “тест”.

 3. Essenov says:

  Що за глупости са това, тоя като не може да пише на клавиатура и да е седнал на поляната пак, ще му е по-лесно на телефона.

 4. eVerRED says:

  Абе, според мен предимство има тук телефона, защото е по-малък и разбира се, че ще се пише по-добре. Този тест не е много, как да го кажа… ами просто не намирам дума, така че хайде. Поздрави.

 5. Ivo93 says:

  iPhone е наистина добър , но бих претпочел asus eec pc..
  неможем да сравняваме телефон с компютър. макар и телефона да е iPhone..
  Това е просто 1 телефон. И понеже е на Aple , та чудо голямо..
  Този негар като неможе да работи с лаптоп си е негов проблема.
  За това време сигурно ще сам написал 10 изречения..
  Предпочитам auss eec pc :>

 6. Foz says:

  Нещо тона се смени и това не е хубаво.Имам Еее Пц и мога да ти кажа, че става за много повече неща от това да пишеш нещо 🙂

  Поздрави.

 7. Камен says:

  Интересно защо го днимаха през цялото време докато пише на телефона, а докато “пишеше” на Asus-а зяпаше напред – то верно, нитересно му е как се движат, ама… За да бъда честен, освен да се подмята в ръцете му, така и не видях да пипа клавитаруата на РС-то.

 8. spodeli says:

  iphone е супер

 9. These types of placed on his classic spike. Although the flats still maintain the heart of Louboutin’s design, the stilettos can be extremely the soul.

 10. Do you mind if I quote a couple of your articles as long as I provide credit and sources back to your blog? My blog site is in the very same area of interest as yours and my users would truly benefit from some of the information you present here. Please let me know if this alright with you. Thanks a lot!

 11. Elizabeth Saxe Coburg-Gotha is an evil woman, why do we slave away at work our whole lives for money with her face on

Твоето мнение по темата


Кирилица: WebKBD