Както обикновено препоръката ни е да не бързате с ъпдейта към новата версия 2.0.1, защото за нея все още няма налични решения за отключване на пълната “допълнителна” функционалност и разбира се свободно използване на произволен мобилен оператор. Все още липсва подробна информация какви точно са промените в новата версия, освен че са оправени различни бъгове, като първите отзиви са за по-комфортна работа и евентуално леко подобрено енергопотребление. Изглежда липсват сериозни нововъведения, което означава, че ъпдейтът е по-скоро с цел да се пресече вече наличния метод за jailbreak, активация и отключване на телефоните, като вероятно в новата версия няма да работят и хакнатите версии на комерсиалните приложения от AppStore, макар това все още не е потвърдено.

 

7 коментара за Излезе фирмуер 2.0.1 за iPhone и iPod touch

 1. Дано хакерите по бързо да намерят начин за отключване че с FW 2.0 батерията пада отжратително бързо

 2. Адамов says:

  Аз съм с 2.0 и не съм забелязъл батерията да пада отвратително бързо. По скоро има нещо проблем с телефона ти или забравяш да изключиш нещо – я безжичния, я shh. Така си го обяснявам аз.

 3. NoGood says:

  Добре не разбирам… Има ли разлика м/у FW 2.0 и FW 2.0.1??? Не отдавна излезе 2.0… Сега 2.0.1 по новия ли е???

 4. Bloody says:

  Естествено че е по-нов, в него има разни дребни подобрения спрямо 2.0 и оправени проблеми… 🙂

 5. evolution says:

  имам проблем ъпдеийтнах го и сега ми иска emergencycall и аз не го знам моля помогнете

 6. evolution says:

  и ако съм го повредил дали може да се оправи

 7. lCEldhys says:

  43868 69406Amaze! Thank you! I constantly wished to produce in my internet web site a thing like that. Can I take element with the publish to my weblog? 630687

Твоето мнение по темата


Кирилица: WebKBD