От iPhone Dev Team пуснаха новата версия 1.2.4 на Ultrasn0w в своето repository в Cydia, която официално поддържа iOS 5.0, като единствената новост е поддръжката за новата версия на мобилната операционна система на Apple, все още няма поддръжка за по-нови бейзбенди спрямо предходната версия на софтуер. Ultrasn0w е инструмент за софтуерно отключване на iPhone, който позволява на телефони, заключени към даден мобилен оператор да използват SIM карти и на други оператори свободно. Тъй като обаче този софтуер изисква джейлбрейкнато устройство (с отключен пълен достъп до файловата система), то използването на Ultrasn0w 1.2.4 под iOS 5.0 все още е проблемно. Причината е, че за момента само собствениците на iPhone 3G със стар бутром разполагат с untethered jailbreak (постоянен), а за всички останали е наличен само tethered jailbreak (необходимо е да прилагате наново джейлбрейка всеки път след рестартиране на устройството). Не забравяйте и че за да може да използвате Ultrasn0w 1.2.4 е необходимо да направите ъпдейт към iOS 5.0 с преработен фирмуер, който няма да обнови и бейзбенда на телефона, а не с официалната версия на iOS 5.0!

Ключови думи:  

17 коментара за Излезе Ultrasn0w 1.2.4 с поддръжка на новия Apple iOS 5.0

 1. Ivan Kolev says:

  Здравейте, нашият екип икса да пита вашия, за проблема относно отключването на Iphone 4S, Ако си купим от Америка телефони, както виждаме от информацията в сайта им за 299$ или на посочените цени спрямо капацитета им, ще може ли да ги Ънлокнем и как по-точно.

  П.С: Мерси, че се отзовахте предварително 🙂 !

 2. Bloody says:

  Тази цена е за покупка на телефоните с двугодишен договор към някои от американските мобилни оператори. Засега няма софтуерно решение за отключване на GSM функционалността на заключени за даден оператор 4S телефони. Най-добрия вариант е да се търси фабрично отключен апарат, но там цената е доста по-различна, но пък човек си спестява излишни главоболия и разправии…

 3. Virgil_Vox says:

  Днес прочетох, че новия редсноу отстранява проблема с неработещия ГПС при айФон 3г & 3гС! Честито на печелившите! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 4. Marti says:

  А ако е фабрично отключен телефонът, може ли да се направи джейлбрейк на бейзбенд 05.16.05?

 5. Virgil_Vox says:

  Да, влизаш с телефона в jailbreakme.com и джейлваш! 🙂 Става за нула време. 🙂

 6. Marti says:

  За iOS 5 става през сайта? Тогава защо навсякъде има ръководства с по 50 стъпки, ако е толкова лесно 😕

 7. Virgil_Vox says:

  Аууууу! Сори че те подведох 🙂 за иОС незнам дали вече го има наличен метода 🙂

 8. Virgil_Vox says:

  *iOS 5 🙂

 9. Тодор says:

  А ако сме направили глупоста да ъпдейтнем през итунс преди да прочетем, и сега не ми се отключва телефона и немога да го ползвам 🙂

 10. Virgil_Vox says:

  😀 Еми сега… 6.15.00 или ще чакаш ънлок.

 11. Тодор says:

  Еми аз съм с 6,15 сега, Лоша работа, ресторнах го на 4,2,1 ама пак не ми тръгва с български оператор.

 12. Virgil_Vox says:

  Джелвай на ново и после в Сидия с Ултрасн0у, друго немога да се сетя.

 13. Тодор says:

  Нито джейл нито утлтра сноу помага за фабричния ББ, единствено помогна сменянето на ББ свалих му версията и сега си работи телефона.

 14. Кристиян Петров says:

  Имам въпрос, в момента съм с iOS 5 BETA GM, и примерно ако се върна на 4.2.1 ФЗ е телефонът, имам карта към която е заключен телефона с която да го отключа.. ии какъв е метода да си оправя iPad-ския BB 06.15 ?
  Благодаря предварително на отзовалите се!

 15. Virgil_Vox says:

  Как ако не е тайна си свалил ББ???

 16. Virgil_Vox says:

  @Петров, метода засега е да си намериш един ББ чип и някой читав френд който знае какво прави и да ти го даунгрейдне хардуерно. Друг начин (аз) поне незнам да има.

 17. Lyudmil says:

  Здравейте бих искал да запитам дали е намерен начин за отключване на IOS5 ,тъй като бих искал да ползвам iphone-a (Iphone 4) си и в България?

Твоето мнение по темата


Кирилица: WebKBD