Стандартният набор от приложения при музикалния плейър iPod touch е доста по-скромен от този на iPhone и въпреки че някои от липсващите програми са премахнати, защото са неизползваеми, то това не се отнася за всички. Ако разполагате с iPod touch можете да добавите и използвате без проблеми програми като Maps, Notes, Stocks и Weather от iPhone, директно на вашия музикален плейър през Installer…

Преди да продължите с инсталацията на приложенията от iPhone на iPod touch трябва да проверите коя е версията на вашия музикален плейър, тъй като ръководството е предназначено за версия на фирмуера 1.1.3. Или с други думи, ако музикалния ви плейър е с по-стара версия на системния софтуер, то най-добре да я обновите до 1.1.3 преди да продължите с изпълняването на инструкциите.

Трябва да започнете с добавянето на нов източник за инсталация на софтуер в приложението Installer, като за целта трябва да стартирате програмата, да отидете на Source панела, да натиснете върху бутона Edit, след това на Add и да въведете http://www.ipodtouchmaster.com/files/repo.xml като адрес.

Следва да отидете в категория iPhone 1.1.3 Applications и да инсталирате пакета с името The iPhone 1.1.3 Apps (ако имате проблеми с Mail приложението в последствие може да добавите и 1.1.3 Fix Mail).

Ако всичко премине както трябва на Home екрана на вашия iPod touch ще видите новите икони за Mail, Maps, Notes, Stocks и Weather, като освен това ще получите и пълната функционалност на фирмуер 1.1.3 за преместване на иконите и добавяне на шорткъти към уебсайтове. По принцип допълнителната функционалност е безплатна само за новите клиенти на музикалния плейър, закупили го наскоро, a за всички останали с по-отдавна придобити iPod touch устройства има такса от ~20$.

 

5 коментара за Инсталация на iPhone софтуер върху iPod touch

 1. peter says:

  ne razbiram koe e tova prilojenie installer i dali to e v ipod ili v komputura

 2. Tisho says:

  Аууу много лошо

  http://www.ipodtouchmaster.com/files/repo.xml

  не работи… това значи ли, че няма от сега от къде да си изтегля мейла и другите зарибявки??

  Моля помогнете мейла ми е ужасно необходим!!!

 3. DIFN0cIT says:

  140485 99796Thank you, I

 4. Yd3Q says:

  490703 928294you got a extremely outstanding web site, Sword lily I discovered it via yahoo. 278848

 5. 1s4A says:

  749512 942306I like this internet site because so considerably beneficial stuff on here : D. 12782

Твоето мнение по темата


Кирилица: WebKBD