Решихме да направим един импровизиран бърз конкурс за ново лого на сайта, така че ако имате добри идеи можете да се включите със своите предложения. Най-добрите идеи ще бъдат отличени със символични наградки, а най-най-най разбира се ще замени сегашното не особено добре направено лого на сайта. Наградите ще са под формата на различни аксесоари за iPhone, осигурени от нашите партньори от Дигитален Център, както и специални фенски тениски на сайта, дело на колегата Аdamov. Предложенията си може да публикувате под формата на умалени картинки във специално посветената тема на конкурса във форума, като е добре да имате на разположение работния файл на вашата версия на логото с висока резолюция.

Темата за конкурса за ново лого на сайта във форума…

 

4 коментара за Конкурс за ново лого на сайта

 1. Румен says:

  Прекрасно
  аз съм на мнение, че това е един добър стимул за дизайнер – да бачка и да получи “символична награда”
  Това е двигателя на прогреса.
  Надявам се скоро и мерцедес да пуснат обява за лово на българския си сайт с награда, за която мечтая от малък: снимка с последния модел автомобил”

 2. Bloody says:

  Някой да те кара насила да участваш, ако сайта беше комерсиален можеше и iPhone да има като награда, обаче не е… 😉

 3. Дениз says:

  Здравейте.Интересуваме следното:сестра ми сега е в щатите и ме пита какво да ми вземе.Аз и поръчах Iphone,но не знам дали сумата от 199$ е достоверна.Ако може някой да даде повече информация за цената понастоящем.Другият ми въпрос е свързан с отключването на телефона.Въобще не съм запознат с jailbreak и там подобни работи.Ако може някои да ми разясни за какво е всичко това.В едни саитове разглецдах как слагат някакав допалнителен чип и не знам кво си.моля.ако някой разбира повече,да пише.Последният ми въпрос,който може да ви се стори малко тъп:разглеждането на клипове в Youtube,Weather i Google maps изискват ли WI fi?Ако изискват наличието на Wi fi,то тогава телефонът просто няма да ми е неубходим тук в БГ.Мерси предварително.

 4. Youre so cool! I dont suppose Ive read something like this before. So nice to find somebody with some original ideas on this subject. realy thanks for beginning this up. this website is something that is wanted on the internet, someone with a little bit originality. helpful job for bringing something new to the internet!

Твоето мнение по темата


Кирилица: WebKBD