Вече може да се каже, че сайта има малък повод за празнуване, тъй като вече са налице и 100 публикувани теми, а и времето, от което съществува стана почти 2 пълни месеца. Надявам се този сайт ви е бил полезен и да продължава да бъде и за в бъдеще, а сега да направя и една кратка равносметка, след което ще разчитам да чуя вашите мнения, впечатления и предложения…

Започвам с кратка статистика за това, че към момента, едва около 2 месеца от съществуването си сайтът вече е посещаван средно от между 700 и 800 уникални посетителя всеки ден, което предполагам е близо около една трета от притежателите на iPhone в България. За момента общият брой на хората, които разполагат с мобилния телефон на Apple и разбира се го използват пълноценно се определя някъде на между 2 и 3 хиляди човека, което никак не е малко за възможностите и размерите на нашата страна.

Искам да изкажа и специална благодарност на Галин Русев, Слав Пеев и Петър Адамов, който за момента са хората, включили във фонда за набиране на средства за закупуване на тестов iPod touch, който също активно да бъде подложен на тестове и да може да се разшири обхвата на информацията, съветите и ръководствата за ползване и на това устройство. Надявам се и други хора да помогнат за инициативата и да се включат със скромно дарение посредством системата на PayPal, за да помогнат за каузата.

И за последно няколко полезни теми:
Всичко за iPhone на български…
Вие Купувате или Продавате iPhone…
Имате ли нужда от помощ за вашия iPhone?

 

12 коментара за Малък юбилей, вече 100 теми в сайта

 1. ceo1 says:

  Тони защо през Paypal, дайте някаква банкова сметка…

 2. Даниел says:

  Поздравления за юбилейчето, сигурен съм че скоро посещенията ще са 10 пъти повече 😉 Добра работа, Bloody!!!

 3. blacksnoopy says:

  Иха, 2-3000, много бре 🙂

 4. atanas says:

  Честито! По този случай пускам българо-английски и англо-български речници за weDict с по 45000 думи всеки. От обичайното място след refresh.
  На български думите се разпознават само ако ги пишете с главни букви. Досадно, но нямам решение, така е конструиран речника.

 5. Bloody, честито! Сайтът определено е доста полезен за българските притежатели на iPhone.

  Атанас, звучи добре — може да погледна формата на речника утре сутрин и да го поправя.

 6. Петър Адамов says:

  Хора! Призовавам да използвате PayPal Donate. Представете си само, 3000 човека ако дадат по 1лв за какво говорим. Все пак това е за нас!!! Нека наистина подкрепим този сайт подобаващо. Нека дадем, без само да искаме!!!
  Благодаря

 7. green peace says:

  iPhone съдържа цианид, бромид и формалдехид. GreenPeace ви предупреждава да внимавате!

 8. Bloody says:

  Като че iPhone е единствения продукт съдържащ потенциално вредни за здравето елементи… 😛

 9. Daniel says:

  Честито и все така 🙂
  btw еее жалкo тъкмо мислех да го опитам дали е вкусен 😀 😛

 10. Дани says:

  Честито!!!
  Поздравления и от тези от нас, които още нямат iPhone, но рано или късно ще се сдобият с такъв. Наистина помагаш Bloddy!

 11. Чави says:

  Честито и успехи в бъдеще! Наистина изключително полезен сайт!

 12. iX2T50hHqb5 says:

  385574 909655Thank you for this. Thats all I can say. You most undoubtedly have created this into something thats eye opening and crucial. You clearly know so significantly about the topic, youve covered so several bases. Excellent stuff from this part with the internet. 327363

Твоето мнение по темата


Кирилица: WebKBD