igo-myway-2009-iphone


Ето, че най-накрая дочакахме и версия на популярния навигационен софтуер iGO, която да е предназначена за iPhone, след като доста дълго се говореше неофициално за разработката на такава. За щастие в софтуера и по-конкретно в неговия Europe edition е включена и актуална карта на България, като цената на въпросния пакет (навигационния софтуер плюс картите) е 89,99 евро. Картите налични в навигационния софтуер идват от Navteq и Top-Map, като стандартния европейски пакет включва детайлни карти на 40 страни в Европа, сред които фигурира и България, а самия софтуер има превод на 29 езика, включително и български разбира се. За да може да използвате iGO My way 2009 на своя мобилен телефон е необходимо той да е iPhone 3G или 3GS и да е със системен софтуер поне версия 3.0.

За повече подробности за iGO My way 2009 – Europe edition софтуера…

27 коментара за Навигационен софтуер iGO My way 2009 вече и за iPhone

 1. jumbo says:

  някой има ли идея как ще се купува??? че ти аз имам акаунт в английският апстор ама май не може да пазаруват българи….

 2. Миро says:

  И в Румънския го има… Ама 90 евро не ме сърбят хич в момента…

 3. IPhone user says:

  Mozhe da se kupi ot rumanskia magazin. Osven tazi programa ima i MobileNavigator Europe , koiato e malko po evtina – 79€ mai :)…

 4. Plamena says:

  Много добра програма,лесна за ползване и достатъчно пълна.Тествах я на iphone 3g и ipod 2g със външен GPS върви чудесно.

 5. Vlad says:

  Plamena – Можеш ли да кажеш какъв ти е външния GPS приемник и от къде може да се купи? А също става ли за iPhone 2G?

 6. marto says:

  Ами apple store има в mall sofia

 7. Станимир Христов says:

  Някой може ли със сигурност да ми каже, дали е възможно с един лиценз през акаунта, който имам, да кача програмата на двата ай фоуна, които имам, или трябва за всеки телефон лиценз? Разпознава ли телефона по имея или покупката важи за акаунт?

 8. Vergos says:

  Има го в торенти и се инсталира, чрез Itunes просто трябва да е за Iphone. Файловете трябва да завършват на IPA.

Твоето мнение по темата


Кирилица: WebKBD