1. Вече можете да изтеглите още видеоклипове в MP4 формат за възпроизвеждане на вашия iPhone, като бройката им засега е 10 с тенденция да се увеличи още. Естествено подканвам ви ако разполагате с други видеоклипове, например ако вие сте конвертирали такива, да ги споделите с останалите посетители на сайта… Към клиповете в MP4 формат за iPhone.

2. Появи се информация, че ще бъде разработен (или по-скоро приспособен) 3D графичен енджин за създаване на игри за iPhone, който освен всичко друго ще бъде и с отворен код. Става дума за Conceptus енджина на бразилският програмист Gutemberg Ribeiro, който обещава наистина доста богат набор от възможности и разбира се ще може да оползотвори пълноценно интегрирания 3D ускорител в телефона на Apple. Повече информация за Conceptus енджина.

3. Изглежда пускането на iPhone в Англия е оказало съвсем неочакван негативен ефект върху мобилния оператор Vodafone. С цел да намалят броя на отказалите се клиенти от мобилния оператор са “изключили” телефонната поддръжка за клиентите, които искат да прекратят договора си с компанията и да преминат към предлаганите от O2 планове в комбинация с iPhone. Какво се случва в Англия с Vodafone.

4. По-късно днес или утре ще е готов и нов раздел с подбрани картинки за фон (wallpapers), които може да използвате вместо стандартните такива на вашия iPhone, като разбира се ще има и ръководство за качването им на телефона (ако все още не знаете как)…

 

Твоето мнение по темата


Кирилица: WebKBD