Logitech UE Air Speaker е съвсем нов интересен продукт с поддръжка на Apple AirPlay, който комбинира опита на Logitech в домашното аудио с наследството на продуктите от серията Ultimate Ears, което се изразява в осигуряване на звучене с чудесно качество за любителите на музика. Новата аудио система Logitech UE Air Speaker ви позволява да стриймвате некомпресирана музика директно от iTunes на компютъра ви или от iPhone, iPad, или iPod touch, който е свързан към домашната ви Wi-Fi мрежа. Необходимо е само да свалите приложението Logitech UE Air, да въведете паролата на вашата безжична мрежа и сте готови да слушате музиката от мобилното си устройство с отлично качество.


Ключови характеристики:

– Apple AirPlay: С AirPlay на Apple можете да използвате своята домашна Wi-Fi мрежа, за да стриймвате некомпресирано аудио от вашия iPad, iPhone, iPod touch или лаптоп и то с чудесен звук.
– Лесна настройка: С помощта на приложението за настройка можете да започнете да слушате почти веднага. Просто пъхнете вашето устройство в Logitech UE Air Speaker, следвайте инструкциите на екрана, за да свалите приложението, въведете паролата на вашата безжична мрежа и сте готови да слушате.
– Свързване към няколко устройства: След първоначалната настройка, всяко устройство в домашната Wi-Fi мрежа с iOS 4.2 или по-нова версия на софтуера или всеки компютър с iTunes 10.1, или следваща версия, се свързва мигновено. Така можете да стриймвате музика от своя iPad, iPhone-ите или лаптопите на вашите приятели – без нужда от сдвояване (pairing).
– Стилен дизайн, чудесен звук: Logitech UE Air Speaker притежава изтънчени извивки и красив завършек в цвят черно пиано, които изглеждат перфектно във всяка стая. Специално настроената акустика на системата постига звученето на голяма сцена с впечатляващо детайлен стерео звук.
– Apple Dock Connector: позволява да зареждате своя iPad, iPhone или iPod touch, докато възпроизвеждате музика.


Системни изисквания:

За AirPlay стриймване – Wi-Fi мрежа и поне едно от следните:
– iPad (3-то поколение), iPad 2, iPad с iOS 4.2 или по-нова версия
– iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS с iOS 4.2 или по-нова версия
– iPod touch (2-ро, 3-то и 4-то поколение) с iOS 4.2 или по-нова версия
– Mac или Windows компютър с iTunes 10.1 или по-нова версия

За възпроизвеждане през Apple Dock Connector:
– iPad (3-то поколение), iPad 2, iPad
– iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G
– iPod touch (2-ро, 3-то и 4-то поколение)

– Аудио поддръжката за по-ранни iPod модели и други портативни музикални плейъри, таблети и смартфони е реализирана чрез 3.5 мм допълнителен вход (изисква 3.5 мм аудио кабел, който не е включен в комплекта към устройство).


Спецификации на продукта:

– Размери (Д x Ш x В): 506 x 152 x 140 мм
– Тегло: 2815 грама

Logitech UE Air Speaker се очаква на европейския пазар през април на препоръчителна крайна цена от €349.99 Евро, тоест продукт от по-висок клас, който със сигурност е насочен към по-сериозните любители на звука.

За повече информация за продукта Logitech UE Air Speaker…

Твоето мнение по темата


Кирилица: WebKBD