Първата неформална лятна среща на фенове и хакери на смартфона на Apple ще се състои от 4-ти до 7-ми септември във Варвара, на Южното Черноморие. Срещата, наречена iPhoff е замислена като offline събитие с “изненади и силно международно положение”. Изборът на мястото не е случаен, тъй като именно във Варвара беше отключен първият iPhone в България през лятото на 2007 г. само няколко часа след като американският хакер Джордж Хотц публикува своя хардуерен метод за отключване на устройството. Организаторите на iPhoff с основание смятат, че Варвара е едно от местата с подходяща енергетика за колективен брейнсторминг около отключването, или просто за обмен на впечатления и потребителски опит, трикове за персонализация на телефона и разбира се много добро настроение…

Все още има малко повече от месец, преди началото на самото събитие, но вече започна предварителната регистрация, за да може да бъдат предвидени и уговорени необходимите места за престой на участниците, да се предвиди броя на нужните резервации в заведения и разбира се да се договорят добри цени. Затова ако възнамерявате да се включите в лятната среща на iPhone общността между 4-ти и 7-ми септември във Варвара, то сега е моментът да се заявите своята предварителна регистрация за събитието.

За да направите вашата предварителна регистрация за iPhoff 2008…

 

8 коментара за Предварителна регистрация за iPhoff 2008

 1. doni says:

  “Организаторите на iPhoff с основание смятат, че Варвара е едно от местата с подходяща енергетика за колективен брейнсторминг около отключването”

  Офф, сякаш колективът ви е измислил някой метод за отключване 🙂
  И не знам защо мислите, че въпросният телефон е първи в бг. Има доста други хора, които се занимават с такива неща, но без да го афишират.

 2. atanas says:

  Метод може и да не сме измислили, но сме популяризирали известните методи и сме улеснили живота на доста хора. А за тези дето не се афишират и целта им е да си напълнят гушата от работата на хакерите ще ти кажа само, че когато звъннах на един такъв “специалист” от отключения си iPhone да го питам докъде е стигнал, той още не беше му отворил задния капак.

 3. Bloody says:

  Ей колко лесно е да вземеш половин изречение и да го тълкуваш както ти е кеф… никой тук не твърди, че е измислил метод за отключване! За сметка на това тук се опитваме да помогнем на всички потребители, настоящи и бъдещи, да се научат да използват пълноценно iPhone и iPod touch и да се справят с проблемите, с които се сблъскват. А iphoff срещата е просто поредното събиране на живо, за да се видим и обменим опит и офлайн, а не само в интернет… 😉

 4. velko says:

  някой може ли да ми даде линк за Бг филмче как се отключва Ифона или стъпките които трябва да направя. От бургас съм

 5. mishonsa says:

  е ти VELKO с тоя въпрос върна сички с една година назад.А и точно в тая тема ,ебати посечката наби за червен картон

 6. Bloody says:

  Ами ние не се събираме, за да продаваме iPhone, така че по-скоро не… но телефон може да си намериш във форума от някой, който продава своя или се занимава с внос на iPhone…

  А Варвара се намира ето тук: Варвара (Област Бургас)

 7. Hey there! Many thanks an awesome web page! I stumbled on the spot by simply beginners luck along with believe the item seems to be brilliant! The span of time did it choose to use construct it?

Твоето мнение по темата


Кирилица: WebKBD