За апарати с фирмуер 1.1.1

Все още няма готов софтуер, който да отключва мобилните телефони използващи последната версия на системния софтуер, но вече доста активно се работи по въпроса и дори първите резултати са налице. Все пак за момента всички препоръчват да не обновявате своя iPhone до последната версия на системния софтуер, а вместо това да използвате 1.0.2 и да изчакате още малко…

Първият вариант е да върнете телефона до предишна версия на системния софтуер, след което да го отключите с помощта на някой от методите описани по-долу за отключване на iPhone с фирмуер 1.0.2. За съжаление този метод работи само до ниво инсталиране и ползване на неофициален софтуер, тъй като все още няма открит начин да се отключи и възможността за ползване на телефонните функции с произволен мобилен оператор.

Алтернативата е да изчакате пускането на софтуер, който ще отключи възможността за инсталиране на допълнителни приложения и използване на телефона с всеки мобилен оператор, която ще е предназначена специално за версия 1.1.1. Такъв софтуер вероятно ще се появи съвсем скоро, тъй като вече има доста новини за успешен Jailbreak или отключването на телефона за инсталация на неофициални приложения, но не и за провеждане на разговори. За съжаление не всички от съвместимите със стария фирмуер приложения работят на новия, но с прекомпилиране, вероятността да се реши този проблем за повечето програми е много голяма.

За апарати с фирмуер 1.0.2
iBrickr версия 0.9, служи за отключване на файловата система на телефона (Jailbreak), което позволява качването на допълнителен неофициален софтуер на устройството.
AnySIM версия 1.0.2, използва графичен интерфейс за бързо и лесно отключване на iPhone.
Подробно ръководство за отключване с помощта на iTunes, iBrickr и AnySIM, което описва най-удачния и лесен начин за момента.

За апарати с фирмуер 1.0 и 1.0.1
Трябва да се направи ъпдейт на фирмуера до версия 1.0.2, след което може да се следват инструкциите и да се използва софтуера за отключване на iPhone с тази версия на системния софтуер.

 

Eдин коментар за Софтуерно отключване на iPhone

  1. […] първите си впечатления, стандартната окомплектова, процедурата за софтуерно отключване на iPhone и снимки, направени с […]

Твоето мнение по темата


Кирилица: WebKBD