За никого не е тайна, че Стив Джобс, основател на компанията Apple и доскоро неин изпълнителен директор, имаше здравословни проблеми и по-конкретно се бореше със сериозно раково заболяване през последните години. Не отдавна Стив Джобс се оттегли от позицията си на изпълнителен директор на компанията, което не беше добър знак, но явно беше продиктувано от усложнения в здравословното му състояние. И ето, че тъжната вест за неговата смърт вчера, на 5-ти Октомври идва само ден след като беше официално представен новият iPhone 4S на Apple. Стив Джобс ще продължи да живее в сърцата на всички онези хора, които са се докосвали някога до който и да е от продуктите на Apple и са оставали очаровани от дизайна, функционалността и вниманието към детайла, неща, все типични за неговия подход за успех при създаването всичко. Стив Джобс ще ни липсва, но се надяваме, че неговата визия за нещата ще продължи да живее и да се развива, а няма да потъне в забвение заедно с него. Поклон пред паметта му.

6 коментара за Стив Джобс почина на 56 годишна възраст

 1. gogosim says:

  Почивай в мир Стив. Това е човек който наистина промени света и създаде символи на нашето време като iPhone и iPod. Както беше каза някой в YouTube за съжаление и господ се нуждае от Мак !

 2. Данаил Танев says:

  Велик ум, велик човек! Направи света ни по-добър! Благодаря ти Стив! Поклон

 3. B_A_D says:

  Rest in peace Steve! С него си отива цяла епоха в компютърната ера – това е човекът, направил компютъра удобен и разбираем за масовия потребител.

 4. Svitler says:

  R.I.P Steve ! Той е човекът без висше образование дори , създаде в гаража на родителите си една мечта и 35 години я следваше. Изведе компанията до най-високото стъпало над всички – Най-скъпата компания в света за близо 350 милиарда. Маркетингов и компютърен гении с невероятен усет за бъдещето.

 5. sbonkov says:

  R.I.P. Steve.Сигурен съм, че Стив Джобс ще се нареди в историята редом с други големи гении като Томас Алва Едисон, Джон Атанасов, Никола Тесла и други!

 6. Legaliziran says:

  R.I.P. Mr. Jobs! Ако наистина има свят на мъртвите. Скоро и ние живите ще знаем със сигурност щом Стив Джобс е там.

Твоето мнение по темата


Кирилица: WebKBD