След като преди няколко дни се състоя официалната премиера на iPad 2 в още редица страни по света, включително и в съседни на България, като например Гърция, в някои магазини у нас също започна да се забелязва новия таблет на Apple. Разбира се става дума за вероятен внос от Гърция, като цените на които се продават тук iPad 2 таблетите във въпросните магазини не са особено атрактивни… и то не в сравнение с американските цени, които типично са доста по-атрактивни от европейските. Става дума за цени на iPad 2, които са с има няма 50% по-високи от тези, на които таблета със същите параметри се предлага в други западноевропейски страни, нещо, което определено не стимулира българските потребители да купуват устройството от България. А от Apple предлагат международна гаранция, така че дори да си го купите от Германия например няма да имате проблеми, а като включим и доставката и пак ще ви излезе има-няма поне 30-40% по-евтино, отколкото да си купите от български магазин iPad 2 минал през Гърция. И все пак хубаво е, че цените по магазините у нас на първия iPad таблет на Apple и по-специално 16GB с WiFi и 16GB WiFi + 3G модем версиите започват да придобиват все по-атрактивни измерения и да предизвикват по-голям интерес.

За по-изгодни предложения можете да разгледате и обявите за iPad във форума…

2 коментара за Таблетите iPad 2 вече започват да се появяват и у нас

  1. Това е добра новина – че се намира. Лошата новина е, (освен ненормалната цена, на която се предлага тук, разбира се), че чета за различни оплаквания. Конкретно с новата версия, както и проблеми, присъствали и и предишния iPad. Може би ще е добре, ако някой притежател на втората версия, може да даде някакви конкретни впечатления.

  2. Атанасов says:

    Напълно съм съгласен с колегата, твърде е скъп. Apple манията си има граница в българия и тя е финансова. На мен лично ще ми бъде много от полза един таблет, но съм се спраял на далеч по изгдния iReader Surf.

Твоето мнение по темата


Кирилица: WebKBD