Според OnSwipe, разработчик на мобилни интернет теми с тъч възможности, през първите 36 часа от пускането на ъпдейт iOS 6.1 на актуалната OS за iPhone около 22% от потребителите са се възползвали от възможността и са обновили своите смартфони iPhone. Предполага се, че достъпността по интернет директно през телефона е било определящо за големият процент, защото потребителите не е трябвало задължително да свързват апарата към компютър.

 

Същият източник на информация добавя, че появата на iOS 6.0 е довело до ъпдейтването на почти половината съвместими с iOS 6.0 апарати iPhone в рамките на първите 7 дни от анонса на софтуера. И тук влияние е оказала достъпността на ъпдейта по интернет без да е нужна връзка по кабел с PC.

Ключови думи:  

2 коментара за Усвояването на iOS 6.1 е 22% в рамките на първите 36 часа

  1. Георги says:

    Факта, че не е нужно да се свързва с компютър за да се ъпдейтне е наистина много значим, тъй като все повече хора вече предпочитат да са напълно мобилни.

  2. Trola says:

    така наречения ОТА бадж прецака много хора с 5.0.1-5.1.1 с ф.з. телефони и запазен бейсбан от айос 4.хх трябваше дев тийм да го блокират както направиха с иос 6.х защото ъпдейта покачва автоматично и модема .. мн. хитър ход на ейпъл а и аз винаги съм казвал .. хора купувайте си ф.о. телефони или от бг оператори

Твоето мнение по темата


Кирилица: WebKBD