Играта Chippy е дело на българската компания Cramzy, която вече е налична в iTunes App Store срещу скромната сума от 0.99$ (заслужава си да окажете подкрепа на разработчиците!). В Chippy вие играете катерица, която трябва да пука подскачащите наоколо топки, като идеята на играта напомня много на класическата Pang (известна още и като Bubble Trouble). След всеки удар голямата топка се разделя на две по-малки, докато те съвсем не бъдат унищожени, като в играта имате на разположение и различни ъпгрейди и бонуси, които да улеснят работата ви. Налични са 18 нива, като те са подкрепени и с весела и приятна музика като фон, а трудността нараства с всеки следващ успех. Управлението е учудващо лесно и удобно, като за целта имате бутони за движение на ляво и надясно и още един за стрелба… не се подържа придвижване с акселерометъра, но такова не е и необходимо. Играта е доста проста, но предупреждавам, че имено това води до пристрастяване… жалко само, че е доста кратка и за един стар фен на Pang може да свърши твърде бързо… определено има нужда от още нива.

Към страницата на Chippy в AppStore (изисква инсталиран iTunes)…
Мнения, въпроси, коментари и въобще всичко свързано с Chippy във форума…

Ключови думи:  

13 коментара за Chippy – българска игра за iPhone и iPod touch

 1. antonh says:

  Играта е добра , поне от видеото.
  Сега я изтеглих ще я пробвам.

 2. antonh says:

  Страхотана е. Браво на българите които са я създали , пожелавам им добра работа за в бъдеще.

 3. antonh says:

  Превъртях я и накрая пишеше:
  You have successfully passed all levels.
  Now all bobbles will be afraid of you! 😀 haha

 4. juskata says:

  Играта е супер,браво на Нас Българите

 5. juskata says:

  Играта е супер,браво на Българите.

 6. SwollenMembers says:

  Ха-ха :))))) Играта е велика, няма да забравя как в училище в часовете по информатика всички я играхме, а информатичката крещеше и хвърляше неща по нас )) Сега си я качих и много ми харесва 🙂

 7. noxiousone says:

  Страхотно е че сме направили нещо такова и с удоволствие бих дал $1… но също така сме направили и кама сутра игра (http://cramzy.com/Cramzy/iKamasutra.html), все пак българите знаем кое е най-готино!

 8. христо says:

  Играта е яка, но не е единствената българска игра. Freecell на Odesys (варненци) също е добре изпипана,  за тези които харесват карти могат да и хвърлят едно око.

 9. ventsislav says:

  kak se ka4va myzika na iphone

 10. Много добър .. добро за българите Трябва да опитате най-скоро

 11. Браво на българите които са я създали

 12. boro says:

  Познавам девелопърите ^^ много е забавна играта!

Твоето мнение по темата


Кирилица: WebKBD