Светът е футбол или поне Европа, с началото на европейското първенство почти всички говорят само за това… при това положения няма как тази мания да не стигне и до iPhone. Става дума за приложението Euro 2008, което дава полезна информация за предстоящите мачове от първенството, отборите, стадионите и т.н., като след старта се очаква да има и актуални данни за резултатите от всеки един мач. Програмата можете да намерите в Installer, в категория Misc, като ако не я виждате, то вероятно нямате добавен източника за инсталация – http://www.installerepo.com/ispazio.xml, като името разбира се е Euro 2008. В последната актуална версия (1.4) все още няма добавен български превод, но той е на път при следващия ъпдейт на Еuro 2008 приложението, така че да е съвсем достъпна цялата информация и за българските футболни фенове. И не забравяйте, първият мач от първенството започва днес в 19:00 часа… 😉

Повече подробности за програмата Euro 2008 ще намерите в нашия форум…

 

2 коментара за Euro 2008 и на вашия iPhone

  1. jumbo says:

    супер 🙂 имам я още от самото начало

    само дето хъм като влезеш веднъж в правилата и ала бала там страници няма как да се върнеш да видиш резултати и точки…. това трябва да го направиш в началото (добре че е на английски )

  2. Георги says:

    Само да те питам, как успя да си изведеш логото на оператора там горе и как става получаването на логото на оператора. Благодаря!

Твоето мнение по темата


Кирилица: WebKBD