Здравейте форум. Нов съм, ако пиша не където трябва се извинявам. Значи преди 1/2 месеца си купих от олх айфон 7ца втора ръка с проблем. Взех го на оферта с цел да го оправя и да го продам или ползвам, щях да реша в последствие. Та така де, имам бегли познания за тези неща, проверих имея, блеклист статуса беше Clean и го взех. Не можах да оправя проблема, пратих го в сервиз и след като ми го оправиха ми сервираха, че е с айклауд. Искаха ми голяма сума и се отказах и го пуснах за продажба с цел да си върна част от парите. На всеки един който ми писа обяснявах от къде е, какво е правено и, че е с аклауд. Едно момче ми писа съответно му обясних пак всичко, дори му пратих хронологии на чата ми с този от когото купих телефона и т.н. Просто не исках да измамя някой, както аз се подлъгах. И му го пратих, като той каза че е 'разбирач' и ще си го оправи. Сега, 1 месец след като му го пратих ми пише да му връщам парите, че го носил в Епъл и за нищо не ставал телефона, в противен случай ще подадял сигнал за да си нося последствията. Казах му, че няма гаранция че той не го е ровил вътре и няма как да му върна парите, и си пазя абсолютно всички дискусии, номера, товарителници от Еконт и прочие и прочие. Та след 100 реда обяснения да мина и на въпроса: Ако евентуално подаде някакъв сигнал някъде си/ а не само да ме плаши за да вземе пари/ при положение, че телефона пише че е Clean и не съм слагал карти в него, могат ли да ме потърсят да давам показания за този апарат и ще послужат ли всички доказателста които имам и изброих да ме ''оневинят'' евентуално? Благодаря предварително