И явно ще трябва да напиша част от продължението още сега. Ескалирах случая в Мтел и вчера сутринта се обадих да поискам отново официален документ, който да внеса заедно с жалбата в Агенцията за защита на потребителите. Започнаха оправдания, Мтел трябвало първо да кажат и тяхното становище и прочее бла-бла. След като любезно им разясних, че законово ми дължат подобно становище/протокол кандисаха в 13.30ч. да го получа в офиса.
Естествено отидох навреме. За моя изненада бе повикан да разговаря с мен именно техника, за когото твърдяха, че е невъзможно да отдели време за това. Бях готов да си платя за което както споменах по-горе. Зададох му същите въпроси, отговори нямаше, а само мън-мън. Не ми обясни какъв е този полтъргайст в моята батерия, който я възстановява от въздуха, когато си пожелае. Не ми отговори и защо при примера с автомобила един акумулатор след такъв срив губи напрежение от 12.3 до около 7-9V и не се самовъзстановява, а батерията го прави. Не ми обясни и защо телефона работи с часове, щом при подобен срив дори лампичките в колата с консумация под 0.02 ампера не светят. Донесе принтван теста на батерията, за който както споменах нямам претенции. Е, поисках и тестовете на GPRS,3G & WiFi. Оказа се, че такива няма.
Отговорите:
1. GPRS & 3G - "Ами те не се тестват на компютър и няма как да ги принтваме.". Ок, поисках скрийншот. Не било възможно. Ок, дайте ми писмените показания от теста - издадени от уреда или записани от Вас. Отговора - "Той уреда не ги помни, а аз не съм ги записал". Хубаво - как тогава изобщо ще ми докажеш, че си правил тестове и на другите компоненти и защо резултатите не се пазят? Отговор - мън-мън... Шефа ми е забранил... Ок, викни шефа. Мън-мън... Нямаме такава практика, иначе не ни е забранено.. Я, две взаимоизключващи се твърдения в рамките на минута! Станаха и три, четири и т.н.
2. WiFi - "Ами ние нямаме уред за тестване и такъв не съществува. Аз пуснах телефона и го вързах към нашето Wifi и значи всичко е наред и работи!". Това било тест на ел. компонент?Евала! Обещах му, че цяла България ще му се посмее на "техническите и специални тестове, които отнемат 6-7 часа".
Не даде нито един отговор (на нито един въпрос, както и този за батерията и избирателната и работа), отказа собственоръчно да напише това, което казва и да се подпише. Дори изнагля, че щял да върне телефона от Мтел за да направи втори тест и чак тогава. Не му се получи. Дойде време и за прекият му ръководител.
Дълги тиради, повтаряне на едно и също, а аз исках само едно - протокол с тяхното официално становище, подписан и подпечатан. Ще го преведа за моя сметка и изпратя до Apple, ще сезирам компетентните органи и ще се постарая всички да разберат какви служители обслужват законовите ни претенции.
В един момент се появи още една служителка и ни сюрпризира, че "има чудесна новина. От Мтел ще сменят телефона безплатно, защото съм техен дългогодишен и ценен клиент". Усмихнаха се, че и пляснаха с ръце. Благодарих любезно за информацията (заслугата за това не е тяхна) и помолих да се върнем на въпроса с протокола. Останаха изумени защо продължавам да го искам, щом ще получа такъв апарат.
Отговора е прост - мразя да ме мамят, да ме лъжат в очите и да ми губят времето. За тях може би е евтино, но аз си го ценя.
Още 20 минути в надприказвания, помолих за последно за протокол, в който да са описани точно зададените и връчени им точки с проблеми и под всеки от тях да напишат "Проблема е причинен от батерията!". Там, където няма статистика от тестовете да напишат "Нямаме статистика от тестовете и не можем да я предоставим на клиента". Това са техните думи в крайна сметка и не исках нищо различно от това. Е, отказаха - не можело да се пишат такива неща, защото щели да имат проблеми после. Така де, нали затова говорим? Компенсацията за моето загубено време и нерви е началният стадий на дълъг процес. Както ни учеха едно време "Всяко действие си има и противодействие!".
Тотален отказ. Ок, момчета и момичета. Вижте сега какво правя - взимам си каската за мотора, която стоеше там през цялото време и си спирам екстремната камера (те самите бяха разбрали, че внасям подобни продукти и го споменаха преди това).
"Аууу, ама Вие сте ни записвали?!". Разбира се, щом няма писмено, ще има аудио и видео. Опитаха се да ми обясняват кое е законно и кое не, на което любезно отговорих, че законите са еднакви за всички и ако желаят могат да ме съдят, осъдят и т.н. Обещах да им предоставя и копие от записа и ще удържа на думата си. 46 минути цирк, струва си!
Веднага мнението им се промени, изявиха готовност да съставят протокол, още веднъж повторих думите им, попитах дали са верни и след потвърждението им поисках да ги напишат. Обещаха да го направят и вчера вечерта ми изпратиха мейл. Сега четете внимателно!!!
1. Батерия: - Направен е "iOS diagnostic test", който показва, че батерията е дефектирала.
2. 3G,GPRS,интернет: - Телефонът е тестван в реален режим на работа в мобилната мрежа на Мтел, при което не показва описаните от клиента дефекти
3. WiFi: - Телефонът е тестван в реален режим на работа в WiFi мрежата на Булграм, при което не показва описаните от клиента дефекти
"Поради това, че телефонът е тестван в реален режим на работа не можем да предоставим документи от диагностика!"
Направо изумях от тази наглост! Трима човека ми обясняваха 46 минути някакви неща, а няколко часа написаха нещо различно!!! Лъгаха, че Мтел са правили тестове (за 1 час куриер взе телефона, занесе го на Мтел, те го тестваха и дадоха становище), лъгаха, че е тестван с уреди, а написаха друго. Няма такава наглост и безочие! И това при положение, че знаят, че имам всички техни становища до момента писмено, на скрийншоти, имам аудио и видеозапис!!! Нещо повече - много е просто да се установи дали апарат с IMEI xxxx се е свързвал с мрежата на Мтел, кога, от кой номер, от коя карта, как е използва и т.н.!
10 минути преди да си тръгна се появи и млада дама, която имаше проблем с телефон "поправян от тях". Поканиха я да каже за какво е дошла, но тя заяви, че ще изслуша първо разговора, защото е имала подобни проблеми, но не е знаела какво да прави.
В крайна сметка Мтел знаят за случая (претенции към тях нямам, постъпиха и реагираха бързо и коректно), в понеделник имам среща с управителката на "Булграм", на която ще предоставя и видеозаписа.
След срещата ще преценя какво точно да напиша в жалбата си до Мтел и Агенцията за защита на потребителите, както и доколко ще разпространя клипа (социални мрежи, моята видеогалерия, медии и т.н.).
_________________ Има специални хора на този свят. Не сме го искали, но сме се родили такива!
Iphone 5 16Gb, iOS7 Iphone 4 32Gb, 4.2.1 Custom, Jailbroken
|