По принцип се сдържам да пиша в такива теми по една или друга причина, но ми се струва , че има доста хора които незнят що е икономика , как работи тя и че, те не са неоправдани защото не им се дават пари за нещо което струва пари !!!
Ще Ви направя една сметка за да разберете какво имам в предвид, като подчертавам това е сметка валидна само в случай че някой тръгва оттук за да вземе телефони с цел търговия .
1. Трябва да направиш преордер - по 2 бр . на човек допустимо
а) трябва да имаш няколко карти, пейпала за да можеш да направиш няколко поръчки
б) стигай реда си в магазина не се знае дали ще ти дадат всички поръчки , защото са на различни хора
в) как се успява да се направи преордер за определен магазин е трудно да се обясни изобщо, защото още милион човека поне запазват ус-во и наличностите свършват , ада идеш до няколко магазине е невъзможно ...
2. След като направиш горните неща, трябва да си купиш билети за самолет - двупосочен- айде някой от онеправданите да погледне в този миг цена на билет отиване и връщане за 25-26 .09
3.Трябва да си резервираш стая за една нощувка, ако няма билет за същия ден 9 ( я някой да ми каже кога последно си резервира от днес за след 2 петъка стая в Париж или Лондон в центъра примерно а и да не е в центъра , ама трябва да ти е удобно и за метро и за към летище и да не те тупнат кат те видят с 5-6 телефона )
4. След тези стъпки стигаме и до момента с парите - най важния 5 х 740 евро ( най евтиния вариант избирам за по лесно ) са 3700 евра + 300 за билет + 50 за хотел+ джоб пара поне 50, а трябва да имаш в тебе задължително поне 200 да не стане някоя греда - та станаха 4100 поне . = 8000 ЛЕВА свободна пара, която не се знае кога ще е свободна и ще можете да си ползвате ако Ви затрябва за нещо важно .
Висенето цял ден няма да го включвам в сметката , както и като цяло времето , което е 2 дни - някой ще каже ама то е петък и събота, хубаво де ама то и в тези дни семейството и личните неща си ги има...
Та след тази съкратена версия на всичко , Вие ми кажете според Вас на колко трябва да се продава телефона на 26.09. 2015 наличен в София , България !?!??!
И ако някой отговори, ама никой не те кара да го правиш, да се сети предварително, че и него никой не го кара да купува