ios-41-changes-1


ios-41-changes-2


Новата версия 4.1 на системния софтуер е предназначена за потребителите на:
– iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4
– iPod touch 2-ро поколение, iPod touch 3-то поколение, iPod touch 4-то поколение

За съжаление собствениците на iPhone 2G и iPod touch от тпърво поколение няма да ги огрее с обновен софуер, тъй като за Apple тези устройства вече са изчерпали своя потенциал и за прехвърлени в списъка на доизживяване. Както можете да видите от списъка с новости и оправени проблеми, повечето от нещата са свързани с новия iPhone 4, а другият важен акцент е подобреното бързодействие за потребителите на iPhone 3G. Това разбира се се твърди от страна на Apple, така че ако инсталирате iOS 4.1 на iPhone 3G може да споделите своите впечатления относно това, колко добре се държи новия софтуер върху устройството. Само напомням, че за момента няма наличен метод за отключване и джейлбрейк на новия iOS 4.1, така че е препоръчително да избягвате ъпдейтите на заключени телефони, които не са с договор към официален мобилен оператор партньор на Аpple по отношение на отключването!

Ключови думи:  

9 коментара за iOS 4.1 вече е достъпен за потребителите на iPhone и iPod

 1. Мирослав says:

  Аз го качих снощи и не виждам особенна разлика в скоростта. Когато за сефте качих iOS 4 (с update) беше мъка, но след restore се оправи. И оттогава на сам разлика в скоростта не виждам. И освен фонетиката, този update не прави май нищо друго на 3G.

 2. Иван says:

  4.0 ми е вървяло без проблем… сега също не виждам някаква особена разлика… ама като гледам какво се случва с 2Г взема да се замисля да се разделя с моя 3Г и да минавам на 4 ка :-)))

 3. Тончо says:

  аз го каяих снощи и малко по бърз е но не е нищо по различно от другите 4-ки аз съм с 3г и съм малко по доволен с 4.1

 4. orlincho says:

  Аз съм с 3GS и с ъпдейта ми се появи Game Center,което изглежда интересно но засега всички игри там се плащат за скоростта не правя разлика

 5. YoZ says:

  А иОС4.1 може ли да се отключва ?

 6. ицо says:

  Аз си взех iPod4 с оригинален 4.1 , засега не мога да намеря как да го джейлбрейкна и да сложа сидя без да даунгрейдвам до 4.0х, някой може ли да помогне?

 7. ицо says:

  на 2G става

 8. Adonai says:

  Купих си Ipod 16GB на старо, но няма IOS 4.0 и незнам как да му кача. Някой ако може да помогне, ще съм му много благодарна. 🙂

 9. 611736 284430Hey, you used to write amazing, but the last couple of posts have been kinda boring

Твоето мнение по темата


Кирилица: WebKBD