Водещия холандски ипотечен брокер De Hypotheekshop отбеляза 30% ръст в ефективността на продажбите, 15% намаление на изразходваните средства за маркетинг и 10% допълнително понижаване на разходите за клоновете, въвеждайки изпозлването на приложението за интелигентни бизнес анализи QlikView, в комбинация с иноватнивния таблет iPad на Apple.

De Hypotheekshop работи напълно независимо от останалите финансови институции, предлагайки своите ипотечни финансови услуги през мрежа от 180 франчайз офиса и обслужва над 15 хиляди клиента годишно. За да се справят с необходимостта от достъп до информация за пазара и продажбите в реално време за своята мрежа от офиси, от De Hypotheekshop се консултираха с HippoLine, партньор за QlikView, който осигурява решение за интелигентен бизнес анализ за iPad. Това Business Intelligence решение агрегира данни от външни източници и информация от компанията, за да може да предложи цялостен поглед над бизнеса на клиента.

“Нашата възможност да получим незабавен, 360-градусов поглед над клиентите, пазара, маржовете и пазарния потенциал на отделните клонове е това, което доведе до значително подобряване на ефективността на разходите. Подобреният поглед над демографските профили на клиентите доведе до повишение в ефективността на продажбите; маркетинг кампаниите вече са по-ефективни, защото знаем точно как да ги насочим към потенциалните клиенти; клоновете имат възможност да се фокусират активно върху своите разходи. Възможността за управление на информацията в реално време през QlikView е това, от което се нуждаеше нашата организация: ясна картина за всички”, коментира Партик Нилсен, Franchise & Formula Manager в De Hypotheekshop.

За да подобрят възприемането на новото решение от потребителите, Нилсен и неговия екип се насочват към въвеждането на QlikView-базираните приложения върху Apple iPad. “През iPad, QlikView предлага невероятно интуитивен интерфейс за работа с комбинация с ‘уау ефекта’ на самото устройство, което кара хората с интерес да искат да го изпробват”, продължи Нилсен. “Компаниите нормално трябва да инвестират време и средства в програми за обучение на служителите, но този път това не беше необходимо. От гледна точка на бюджета, изборът на QlikView за iPad беше напълно оправдано решение”.

Повече подробности за BI саодтуера QlikView и неговия клиент за достъп през iPad…

Ключови думи:  

3 коментара за iPad намира своето място като полезен бизнес инструмент

  1. D5IfTA says:

    954867 138474You seem to be very professional in the way you write.::

  2. VDtqNDnm says:

    61209 766093Fantastic blog here! Also your website loads up quick! What host are you utilizing? Can I get your affiliate link to your host? I wish my web site loaded up as quick as yours lol 705509

Твоето мнение по темата


Кирилица: WebKBD