Анонсирани официално преди няколко дни, новите iPad mini и четвъртото поколение на iPad от днес са в предварителна заявка, разбира се за потребители от по-“белите” страни. Макар че версиите с Wi-Fi ще се появят в началото на месец ноември, вариантите с GSM data ще бъдат достъпни няколко седмици по-късно.

 

iPad mini ще стартира продажби на 2-ри ноември в 34 страни, от които САЩ, Канада, Япония, Франция, Германия и Великобритания. Цените за 16 GB, 32 GB и 64 GB модели са съответно 329$, 429$ и 529$, поддържащи само Wi-Fi. С 130$ по-скъпи ще са GSM-активираните варианти на iPad mini, които се очаква да се появят едва след средата на месеца. Ъпдейтнатият модел на iPad ще се появи също на 2-ри ноември, като ще предложи новият конектор Lightning и обновеният процесор A6X. Стартовата цена ще е 499$, като отново първо ще видим вариантите поддържащи единствено Wi-Fi.

По последни данни всички варианти на бял iPad mini Wi-Fi са били “заграбени” от потребителите в САЩ, а следващата доставка се очаква най-рано в края на месеца. Все още достъпни за предварителна заявка са

Ключови думи:  

Твоето мнение по темата


Кирилица: WebKBD