Проектът UiRemote е дело на група студенти от Торонто, като той съчетава специално приложение с допълнителен аксесоар под формата на инфрачервен диод, който се включва в конектора за слушалки. С помощта на UiRemote вашият телефон ще може да се превърне в универсално дистанционно управление, с което да контролирате всички уреди у дома използващи инфрачервена връзка за контрол – телевизор, DVD плейър, аудио уредба, климатик и каквото още имате на разположение. За съжаление за момента все още се работи на етап функционален прототип на допълнителния аксесоар и софтуера за управление, като авторите на идеята обещават финална версия до месец-два.

Към официалната страница на проекта UiRemote…

 

7 коментара за iPhone като унивесално дистанционно с UiRemote

 1. mupo says:

  Дано да смалят IR предавателя, че така много стърчи. Всъщност то трябва да е приемник и предавател щом може да приема команди от дистанционно. Цената не би трябвало да е голяма предвид малкото и предполагам евтини използвани компонени. Идеално е за мързел като мен, дано наистина след месец-два да го има на пазара.

 2. TeDDy says:

  Мога да кажа само “Уау”!

 3. Dido says:

  Нищо ново. Още на нокия 6600 съм използвал такива програми, но откакто инфрареда беше изместен от блуутуд връзките, тази възможност за връзка вече не е чак толкова лесна.

 4. H77z4xY says:

  988337 987570Merely wanna state that this is very beneficial , Thanks for taking your time to write this. 857639

 5. This website has got lots of very useful stuff on it. Thank you for helping me!

 6. 3rBqEV3 says:

  718603 21473Hi there, i just thought i would publish and now let you know your internet sites style is genuinely smudged within the K-Melon browser. Anyhow sustain inside the quite very good function. 712198

 7. 823530 573994Perfectly composed content , thankyou for entropy. 704537

Твоето мнение по темата


Кирилица: WebKBD