Вече със сигурност можем да кажем, че iPhone 5 ще се появи официално на 12-ти септември. Поканата, изпратена към някои от най-големите мобилни сайтове за предстоящо събитие на Apple потвърждава недвусмислено това твърдение.

От Apple “съобщават” новината малко завоалирано, но “криптираното” съобщение е лесно за разгадаване. Сянката “5”, която числото 12 създава общо взето казва всичко, което трябва да се знае в случая. Изборът на датата е повече от неслучаен – анонсът на Apple се случва точно един ден преди вероятното официално представяне на новото поколение смартфони NOKIA Lumia 900, базирани на Windows Phone 8, което със сигурност ще отклони част от вниманието, насочено към NOKIA и Microsoft.

Към момента е почти сигурно и още нещо – макар анонсът на iPhone 5 да е на 12-ти септември, реалното излизане на пазара на iPhone 5 ще се състои седмица по-късно, на 21-ви септември.

Ключови думи:  

13 коментара за iPhone 5 на 12-ти септември… потвърдено.

 1. vivera9 says:

  5!

 2. uBAHOB-0102 says:

  Някъде в интернет дали, ще може да се гледа LIVE премиерата ?

 3. gonewild says:

  На живо видео, не. Но engadget.com присъстват на всяка конференция на Apple и във сайта им пускат блог, в който пишат на живо какво се случва и пускат снимки. Инфото се ъпдейтва автоматично. А след ден,два Apple пускат конференцията във айтюнс и сайта им да я гледаш.

 4. Свет says:

  Понякога я качват след 4-5 часа в същия ден… в сайта.

 5. Zach says:

  Nai setne, 1 den ….

 6. uBAHOB-0102 says:

  В колко часа е премиерата ??

 7. FlaviOn says:

  Днес от 20:00 часа 🙂

 8. boris says:

  Haide izlezna li na v 20:00

 9. Svetoslav says:

  Излезе,според мен ноември ще го има вече и на бг пазара 🙂

 10. JIS says:

  Ако нямах iPhone 4S бих си го взел. Но ми се струва безсмислено да сменям 4S-ката с 5.

 11. Общо взето нищо ново само дизайн и надявам се батерия и обхват. Сега ще гледам много ревюта и ще се решава дали да сменям верния 4 🙂

 12. puutarha says:

  eee naj setne malko svetlinka v tunela

 13. Вече е и у нас 🙂

Твоето мнение по темата


Кирилица: WebKBD