Преди малко повече от 2 месеца Apple анонсираха поредната версия на iPhone, a именно iPhone 5, но това не пречи за появата на какви ли не слухове относно появата на iPhone 5S в началото на лятото на следващата година. Сега наред е и информация от анализатори, които прогнозират не само появата на iPhone 5S, но и анонс през месец юни 2013 година.

Според анализаторът Петер Мисек новият iPhone 5S ще притежава не само подобрен екран, камера и батерия, но и NFC (най-накрая). Коментира се също и опцията за 128GB място за съхранение на данни, както и появата на различни цветови варианти.  Също така за първи път можем с по-голяма увереност да коментираме възможността за появата на по-евтин модел iPhone, който да предлага по-атрактивна цена, но и по-орязани възможности. На фона на появата на iPad mini вече не е толкова безумно да предположим, че Apple може да ни предложат “олекотена версия” на актуалният модел iPhone. Ако така версия се появи, та вероятно ще е базирана на възможности, близки до хардуерните характеристики на iPhone 4.

Ключови думи:  

6 коментара за iPhone 5S замислен за анонс през юни 2013?

 1. Боби says:

  Пълни глупости са това.Това да не ви е Самсунг че да пуснат iPhone mini

 2. Както винаги, iPhone кърти всичко зад себе си!

 3. Ivan says:

  Нищо не кърти Iphone… Това е отчаен опит Apple да задържи висока цената на акциите си .. Уви!
  Занапред не ги чака нищо розово! Мисля че ги очаква бъдещето на Nokia…

 4. Oleg says:

  ” Ivan ” Nemoga da si obqsnq,sled kato nerazbira edin chovek dadeno neshto,kak moje da pishi i govori gluposti za nego.Ti izobshto znaesh li kakvo e iPhone ili Aplle che da govorish kakva sadba i badeshte gi ochakva.Momche badeshteto e Apple.

 5. mdam says:

  До Олег >> ПИч ти да не работиш в епъл та ги разбираш нещата ? Обясни ни как стоят нещата ще съм ти благодарен 🙂

 6. Fen says:

  И аз съм фен на Apple и на iphone като вас, но за съжаление съм на мнението, че ако не подобрят следващия модел на iphone много от досегашните им клиенти ще са принудени да се пренасочат към други продукти. Дизайна и вложеното време и мисъл в изработката на тези продукти не може да се сравни с други. Apple разработва един телефон, Samsung бълва всеки месец нови и нови модели. Само с това сравнение може да се види, на кой продукт колко време е било отделено. Лошата новина е, че не могат да останат конкурентно способни на база технически показатели, а те за един смартфон са 80% от оценката на клиентите. С iphone 5 те не можаха да наваксат напредъка, който Samsung и HTC направиха през това време със своите продукти. Конкурентите на Apple подобряват всеки следващ свой продукт спрямо търсенето. Когато това са 3 или 4 модела, те имат повече възможности да реагират на промените, от колкото Apple.
  Sorry Apple fans 🙁

Твоето мнение по темата


Кирилица: WebKBD