iphone-5s-5c-mtel

Дългоочакваните смартфони – високотехнологичният iPhone 5S и най-цветният модел от всички iPhone 5C, дебютират в България на 24 октомври. Това ще се случи на събитието “Нощта на iPhone”, организирано от Мтел. На тази дата в 21:30 часа най-нетърпеливите фенове на американската марка ще могат първи да се докоснат до новите модели.

За тях телекомът е подготвил грандиозно шоу с участието на Рафи, по време на което 10 късметлии ще спечелят по един от най-желаните модели смартфон. В рамките на събитието ще бъде организиран търг за първия златен iPhone 5S в Мтел. Събраните средства ще бъдат дарени за проекта “Приеми дете. Създай бъдеще”, с който телекомът и Национална мрежа за децата подпомагат децата, настанени в приемни семейства. А за онези, които искат първи да го закупят, точно в полунощ врати ще отвори един от магазините на компанията.

За да станат част от “Нощта на iPhone”, желаещите трябва да се регистрират на www.mtel.bg/iphone до 22 октомври за участие в томболата. 250 от регистриралите се ще спечелят по една двойна покана за уникалното събитие.

Мтел стартира продажбите на Apple iPhone 5S и 5C от петък, 25 октомври 2013 г. Телекомът ще предложи моделите с различни тарифни планове. Всеки желаeщ да закупи новите модели iPhone може да се регистрира на сайта на Мтел. Поради голямото търсене и ограничените доставки през следващите седмици, регистрацията гарантира на феновете на марката, че ще са сред първите притежатели на iPhone 5S или 5C.

3 коментара за iPhone 5S и 5C с премиера от Мтел в нощта на 24 октомври

 1. Ален says:

  Много искам да зи взема от цветните 5C. Радвам се, че не чакахме повече.

 2. PeturFolq says:

  Надявам се цената да е прилична, все пак заплатите тука са средни и минимални в повечето случей, не бъдете гладни за пари. 🙂

 3. Милен says:

  @PeturFolq
  Цената се определя от Apple и за всички европейски държави е общо взето една и съща (за телефон без договор към мобилен оператор). А и кой е казал, че Apple трябва да го продават на такава цена, че всеки българин със средни и минимални доходи да може да си го купи?

Твоето мнение по темата


Кирилица: WebKBD