Ето, че вече февруари наближава своя край, а все още не се чува нищо за пускането на официалната среда за разработка на софтуер за iPhone, тъй като по план SDK пакета за разработчиците на приложения трябваше да се появи до края на този месец. И макар че все още не е късно от Apple да ни изненадат приятно през следващите няколко дни, то доста анализатори са скептично настроени и твърдят, че това е много малко вероятно да се случи. А според информация на авторитетното американско списание BussinessWeek SDK-то със сигурност се забави между една и три седмици, като най-вероятно ще бъде пуснато официално чак към средата на март. В крайна сметка ни остава само да чакаме…

 

7 коментара за iPhone SDK може и да се забави допълително

 1. Iron says:

  Този Стийв все по-зле започва да изглежда – явно от разработки на недомисления си продукт няма време да се обръсне та дори да се погледне.

  SDK-то ще е кофти за всички ни. Със сигурност ще има различни от познатите защити а и всичко безплатно сега ще се пъне да се комерсиализира.

  Монополизма и личния интерес ще ни избутат в 10-та глуха.

 2. mon says:

  я дай да те видим теб колко си хубав 🙂

 3. Bloody says:

  А защо трябва само да се мисли за негативните неща, но не и за какви ще са ползите по отношение на разработката на нов софтуер?

 4. Iron says:

  Достатъчно за да се мяркам по медиите, а не като този заради парите му и заради разработките на слугите му…
  Както и да е – просто е неуважение към аудиторията, да не говорим за деградацията на дори елементарните нива етични норми на поведение и етикет в обществото.

  Колкото до негативизма – ами породен е от близо 20 годишен опит с продукти от него и от приятелят му Билл.

  Дано не съм прав – дано като създават продукт – след това да дадат възможност на тези които са (сме) им го купили да имат право на безплатен ъпгрейт (без да се преквалифицираш в хакер) с пълна функционланост и поне с функции които отдавна имат телефони с три пъти по-ниска цена и с не толкова големи претенции.
  Дано.

 5. Няма значение says:

  Iron когато теб почнат да те пишат във всеки учебник по маркетинг (или поне съвременните такива) ще е уместно да правиш подобни злобни забележки.Човека е извънземен с това,което прави а ти си тръгнал да се заяждаш,че не се бил обръснал – типичната българска дребнавост и завист.

  Давали те по някои медии – браво – живееш в държава дето е една песъчинка от света и си мяркал по местни медии – УАУ вече добих респект убеди ме – човека както казах е БОГ в това,което прави и всяка световна медия дава мило и драго за да го покаже,но ти си този,който ще го критикува – ставаш за смях драги ..

 6. До незначителния says:

  Човек е гнида – който и да е той.
  Днес го има а утре го няма.
  Предствите ти за Бог са според познанието ти за Него и да сравняваш каквото и да е преходно същество с Него е … както е казал Джордано Бруно ” O sancta simplicitas…”
  Тук не става въпрос някой да се заяжда, завижда или каквото и да е.
  Става въпрос за едно елементарно отношение на уважение към тези които го правят богат.
  Нали правиш разлика между Богът и богат?
  Или за теб няма значение.

 7. OAowgba11L says:

  16370 677056I adore your wordpress web template, wherever would you download it from? 811246

Твоето мнение по темата


Кирилица: WebKBD