iPhone System Information

09.11.2007 в Софтуер от Bloody


Ето това вече е наистина много полезно приложение за всеки притежател на iPhone, който иска да разполага с актуална информация за състоянието на своя телефон и да може да следи и управлява изпълняваните на него процеси и приложения. iPhone System Information обаче не е за всички тъй като при използване от невнимателен потребител, който не е наясно какво върши като нищо може да доведе до блокиране на телефона или дори до по-сериозни последствия…

На първоначалния екран на приложението се изобразява обща информация за състоянието на устройството, която се обновява на всяка секунда, като най-долу имате бутони за рестартиране на телефона, както и за презареждане на SpringBoard (интерфейса за управлението на инсталираните приложения).Можете да получите и повече информация за състоянието на хардуера на своя телефон, като данните предоставяни от тази функция за сега е сравнително оскъдна и не е особено полезна, но все пак може да ви потрябва за нещо. Обърнете внимание на работната честота на процесора в момента на направата на скрийншота…Третата и засега най-интересна функция на програмата е възможността да следите изпълнението на всички активни процеси и приложения работещи на вашия телефон. Освен общата информация за процеса, можете да видите къде точно се намира неговия изпълним файл и с какви параметри е бил стартиран той, да спирате процеси или да променяте техния приоритет и други.

Единственият недостатък за момента е, че програмата не е включена в някой от стандартните източници за софтуер на Installer, а това означава, че ще трябва сами да я качите на телефона си с помощта на WinSCP например.

За да изтеглите iPhone System Information…

Update: Програмата iPhone System Information вече е достъпна за инсталация и през Installer, като за целта трябва да влезете в категория Utilities, за да я намерите и инсталирате… 😉

 

6 коментара за iPhone System Information

 1. Тони, може да редактираш последния абзац от темата. SysInfo вече е налична през Installer; инсталирах я днес. Определено ще ми е полезна.

 2. Искам да запитам, процесора на iPhone не беше ли 620 MHz, или аз съм в грешка. Или горе на картинката е показано изполваното процесорно време. Това е доста полезно приложение. Ще да се инсталира.

 3. Bloody says:

  620-мегахерцов е, но е пуснат да работи на по-малко, за да пести батерия… 😉

 4. nHX4kYtp says:

  118184 391929Glad to be 1 of several visitants on this wonderful internet web site : D. 939248

 5. 6roVDJx says:

  731427 677105This internet site is genuinely a walk-through for all with the data you wanted about it and didn

 6. fhMT5bbPONbR says:

  562135 200904 There are some fascinating points in time in this write-up but I don

Твоето мнение по темата


Кирилица: WebKBD