По-скоро забавно сравнение, макар да има и няколко важни момента. А да и да не забравяме, че ревюто е направено от Азиатка с лееек акцент, но въпреки това е доста далеч от любимия ми Chinglish (комбинация между китайски и английски), но това е съвсем нормално при положение, че в Сингапур един от официалните езици е Английски… 😉

 

8 коментара за iPhone vs China iPhone видео ревю

 1. Rafaelo says:

  Тази е толкова куха… акцента дразни до побъркване, тези мигли и тон грим са отвратителни… като цяло има акъл на блондинка. Ужас! Даже не ми беше смешно. Някои хора не оценяват каква уникална придобивка е iPhone-а!!!

 2. ndn says:

  gay or sth ?!

 3. TeDDy says:

  Пукнах се от смях с тая 😀

 4. VoodoRush says:

  Пълна чайнийз овца.
  Само да отбележа,че имам една позната с ноктопластика мааалко по-голяма от нейната и си служи доста умело с Ай-фона си.
  Така и не и дойде на акъла,че може да ползва възглавничките на пръстите си като си сложи в максимално хоризонтално положения спрямо дисплея.
  Аз лично така си пиша СМС и то не защото имам нокти,а просто защото айфона определя центъра на пръста и доста рядко мистайпвам некоя буква.
  …А мойте пръсти хич не са като нейните…или като на някой пианист – живи кебапчета са си.
  Аз па да я питам с тая пластика как тайпва на кийборда на PC-то си??
  Изобщо има моменти в живота,в които си изправен пред труден избор.
  В нейният случай :
  Дали да е с малък/среден маникюр и да ти е удобно в живота и работата
  …Или да е с огромна ноктопластика,която изглежда добре само ако обгърне с пръстенца нещо достатъчно дебело или почесва некои други неща,които са нерзделна част от него (освен ако не пееш в хора на Ватикана).
  Тя е направила правилният избор – личи си от заглавието на следващия епизод,където вероятно ще е на път да го демонстрира.

  ПС: А туй за ноктопластиката и топките си е верно – на 2 пъти съм имал подобен експириънс и се бяха вирнали сооооу хай,че имах чувството,че ше ми влезнат в коремата кухина,създавайки доста неловък прецедент за коремните хирурзи. За щастие това не се случи,а и нямаше как да се уверя дали гледката е такава – пойнт ъф вю-то ми беше малко неудобно – между мен и обектите на тоз рисърч седеше агнешка главичка.

 5. srbrn says:

  Това, дето го презентираше толкова неумело тази китайка, не е ли китайско менте на iphone?

 6. Lubo says:

  Na tija im stiga samo vatreshnija im pazar i shte sa dobre. Ne e neobhodimo da zanimavat i ostanalija svjat s BOKLUTZI

 7. Ейнджи says:

  една моя фр има ай фон и съм сигорна 4е е менте 🙁 гледала съм ревюто

 8. 331494 378142Your talent is really appreciated!! Thank you. You saved me a lot of frustration. I switched from Joomla to Drupal to the WordPress platform and Ive fully embraced WordPress. Its so much easier and easier to tweak. Anyway, thanks again. Awesome domain! 834393

Твоето мнение по темата


Кирилица: WebKBD