prosto-bg-appstore


Навръх 3-ти март в магазина за iPhone приложения на Apple се появи безплатен четец за български новини prosto.bg, дело на Атанас Чобанов. Засега това е единствената програма за iPhone, която се появява в AppStore при изписване на ключова дума “България”, макар че има и доста други приложения разработени от българи. Приложението Prosto.bg улеснява четенето на български новини и блогове като ги форматира за екрана на iPhone и икономисва мобилен трафик. След първоначалното зареждане статиите могат да се преглеждат и в офлайн режим. С негова помощ за момента можете да четете новини и анализи от Mediapool.bg, технологии от Technews.bg и блоговете на Иво Инджев, Иван Бедров, Пламен Асенов, д-р Тони Филипов, Ралица Ковачева и Александър Колевски.

Prosto.bg е базирано на отворения код на четеца Simple RSS, като изходния код на самото приложение също е достъпен за изтегляне тук. Можете да изтеглите безплатното приложение Prosto.bg за вашия iPhone или iPod през iTunes AppStore директно от този линк (изисква инсталиран iTunes).

3 коментара за Prosto.bg – безплатен четец за български новини за iPhone

  1. Gorilla says:

    Шаг 9. Для того, чтобы изобразить языки пламени выбираем на панели инструментов «Размазывание» (выглядит как палец) и на слое «Front fire_1» с его помощью добиваемся приблизительно следующего результата:

  2. Raptole says:

    Това е невероятна програмка, суперско е! Много помага, постоянно съм в час с всичко и всичко е много готино. Нуждае се от още труд по нея, но определено е добра стъпка в бъдещето на България и Епъл. Благодаря за програмата и за новината постната тук!

  3. 961303 929747Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you! However, how could we communicate? 906163

Твоето мнение по темата


Кирилица: WebKBD