Raging Thunder по начало е игра за Symbian-базирани телефони, която от съвсем скоро е налична и във версия за iPhone и iPod touch и на практика може да бъде определена като едно от малкото по-сериозни 3D игри (безплатни) излизали досега за iPhone. Естествено все още играта е бета версия, което е свързано с някои бъгове и недостатъци, но се надяваме съвсем скоро те да бъдат изчистени и играта да е изцяло пълноценно и забавно приложение за губене на време. Към момента сред проблемите, на които може да се натъкнете е премигването на екрана при стартиране, намаляването на яркостта на дисплея след по-продължителна игра и липсата на звук (просто още не е добавена). За момента се поддържа само вертикален режим на игра, който определено не е толкова удобен за такъв тип игра, колкото би бил при телефон завъртян хоризонтално.

Raging Thunder представлява нещо като аркадна 3D състезателна игра с коли, като управлението в става с помощта на вградения акселерометър в телефона, тоест с накланяне наляво и надясно, а целта е да преминете с превозното си средство през определена писта и да завършите първи. Трябва да избягвате да минавате през черепи, защото те ви забавят за известно време, а светкавиците пък увеличават скоростта ви, така че е добре да ги събирате…

Играта може да намерите в Installer, в категория Games под името Raging Thunder, като актуалната в момента бета версия е 0.7.0, тази от която е видеото по-горе и за която сатва дума в описанието.

Ако имате въпроси или коментари за играта Raging Thunder…

 

Eдин коментар за Raging Thunder – Първата по-сериозна 3D игра

  1. deam0n says:

    Тази игра е луда 😀 Жалко че нямам iPhone или iTouch ;(

Твоето мнение по темата


Кирилица: WebKBD