От известно време наблюдавам появата на какви ли не аксесоари за iPhone, от кожени калъфи, до “роботизирани” ръце за коли и какви ли не още всевъзможни неща. Преди един месец някъде окото ми хвана един интересен аксесоар, на който попаднах съвсем случайно в eBay, но който на фона на всичко останало наистина доста ми хареса. С няколко думи това е (сребърно, златно или титаново) фолио, което се залепя върху някои части от телефона ви на предния и заден панел. В резултат, на което освен телефона определено придобива изключително атрактивен външен вид, като освен това той е и допълнително защитен от надиране на част от уязвимите му места. Silver Dragon Steelskin, както и другите разновидности на фолиото са висококачествен Корейски продукт, който определено си заслужава високата цена от порядъка на 40$ (без доставката)…Забелязах, че задната част на телефона ми доста често започна да получава някакви леки драскотини, което ме накара да се замисля как да го спася. Спрях се на гореописаното решение. Поръчах си го на 02.02.2008 и пристигна вчера на 15.02.2008, което си е доста бързо време за нормална пощенска доставка от Азия. Бях доста изумен от факта, че дойде по пощата в едно много интересно пликче, но веднага, като го видях се сетих за какво става дума.
След отравянето забелязах, че доста добре е опаковано и ми отне няколко минути, за да се справя с разпечатването. След което с малко мерене го сложих на телефона без никакви усилия. Бих казал, че е доста лесно, а и ако не го сложите както трябва няма проблем, можете да го свалите с помощта на специалното “триъгълниче” от комплекта и да се опитате на ново да го сложите.Финалният резултат е доста приятен, макар на снимките да не се вижда твърде добре, за което се извиняваме (за не особено доброто качество). Така че ако търсите начин да направите по-приятен външния вид на своя телефон, то определено Silver Dragon, а и другите модели на SteelSkin със сигурност са един отличен вариант за постигането на тази цел.

Специални благодарности за GVB, който е авторът на горния преглед на Silver Dragon SteelSkin добавките за iPhone, като ако имате допълнителни въпроси за конкретния продукт можете да ги отправите към него във форума…

Ако искате да си поръчате SteelSkin аксесоари през eBay…
Въпроси и коментари за Silver Dragon SteelSkin може да отправите във форума

 

8 коментара за Silver Dragon SteelSkin за Apple iPhone

 1. Ивайло Марков says:

  Супер е аксесоара! 😛

 2. Павел Стоянов says:

  До автора на темата:Пич,ако имаш свободно време драсни ми един e-mail(matrix_boy@gbg.bg)!Искам да те питам някой друг въпрос!

 3. GVB says:

  Еми пиши ми какво те интересува на gvb2@abv.bg, когато мога ще ти отговоря

 4. tosho says:

  ей много яко ве! кофти само че не пази ръбовете. а дали тва нещо има протектор на екрана?

 5. РОСЕН says:

  ско гледаш в youtube 1,2 клипчета ще видиш че няма протектор на екрана, и освен в сребарно го има и в златисто

 6. Can we get links to the sites? I know a few of these blogs but am having trouble finding a couple.

 7. YnZ2dkTNOB says:

  655798 426186Thanks for the info provided! I was researching for this write-up for a long time, but I was not able to see a dependable source. 906539

 8. This particular blog is no doubt entertaining as well as diverting. I have chosen a bunch of interesting things out of this blog. I’d love to come back every once in a while. Thanks a bunch!

Твоето мнение по темата


Кирилица: WebKBD