Последната най-актуална версия 2.5 на програмата ZiPhone вече може пълноценно да работи и с телефони, които са били ъпгрейднати до най-новия фирмуер 1.1.4 или са били закупени направо с него (някой да е попадал н такъв вече?). Под пълноценно трябва да се разбира, че програмата може да jailbreak-не телефона (отключване на достъпа до файловата система, за да може да се инсталира неофициален софтуер), да го активира (премахва екрана за активация) и да отключи пълната GSM функционалност при използване на SIM карта от произволен мобилен оператор. Самата процедура по отключване все още е съвсем бърза и лесна, независимо дали се ползва конзолната версия на програмата, или варианта с графичния интерфейс. Затова ако възнамерявате да работите с iPhone версия 1.1.4 използвайте този метод, а не някой от предишните “полуработещи” алтернативи за подкарване на функционалността на телефона… 😉

Може да изпробвате ZiPhone версия 2.5 и за новия фирмуер 1.1.4 за iPod touch, но няма гаранция, че устройството ще бъде успешно jailbreak-нато… все още има нужда от изчистване на различни бъгове в програмата по отношение на музикалния плейър, така че за момента по-скоро се въздържайте от експерименти.

За да изтеглите най-актуалната версия 2.5 на ZiPhone (Win/Mac)…

 

11 коментара за ZiPhone 2.5 вече отключва и телефони с 1.1.4

 1. Ангел says:

  Аз съм с 1,1,2, сега направо го ъпдейтвам до 1,1,4 ли? И ако може някой да напише стъпка по стъпка какво се прави ще му бъда благодарен.

 2. Apostolov says:

  Ачка… сваляш 1.1.4 от сайта… после държиш бутона HOME и през това време вкарваш кабела в него и държиш бутона докато не излезе кабел с диск на екрана… след това пускаш iTunes натискаш и задържаш SHIFT… даваш RESTORE и намираш фаила с 1.1.4 след това изчакваш да се ресторне и не бараш телефона.После след като всичко завърши и ти излезе слайда с emergency пускаш ziphone без да затваряш iTunes и 1-во го вкарваш в Recovery Mode,след това му даваш “Do It All” … изчакваш од 5 до 10 мин и вече имаш телефон работещ на 1.1.4 … УСПЕХ!Не се притеснявай,давай смело.

 3. Ангел says:

  Apostolov,наистина стана много лесно, само кофти че не мога да инстална почти нищо на 1,1,4, та да знаят и другите.

 4. Apostolov says:

  Ачка… и за другите да знаят… хубаво е да не е в RECOVERY мод,а в DFU преди да направиш RESTORE до 1.1.4… можеш да го вкараш в DFU през ziphona… ако искаш направи още 1 RESTORE,само че в DFU mode… съжалявам за объркването,но и аз го бях направил така и в installer-a каквото и да свалям по средата ми даваше “ERROR.Download package failed.”Направих всичко както съм написал,но в DFU mode вместо в RECOVERY… после като ziphone си направи всичко,влязох в installer-a и ми даде че има Update… ъпдейтнах и всичко се орпави… вече свалям нормално.Ако и при теб ти излзиа тази грешка в installer пробвай пак да RESTORE но в DFU mode и после другото си е както съм описал ИЛИ ми пиши на ЛС “Apostolov” ако не ти е ясно нещо.

 5. onzi_be says:

  Интересно а не става ли по официалният начин да се “UPDATE”-не ? ами трябва да си играйш да минаваш в “МОД-ове” ? а и при “Update” се запазва информацията която имаш а при ресторето … шпага.

 6. Dimucio says:

  Да. мен ме интересува същия въпрос. дали е възмождо Ъпдейт а не ресторе? и все пак ако го кача на 114 има ли някакив бъгове които още не са изчистени или телефона си работи добре.

 7. lixuz says:

  Всичко работи перфектно. Никакви оплаквания. Искам само да питам когато излезне нова версия примерно 1.1.5 след време дали ще мога да упдейтна и да ми остана номера, музика, видеота и така нататък.

 8. dqv0lo says:

  Здравейте.Имам iPhone 1.1.4 8Gb,купих си го от Щатите отключен,но преди 2 дни се заключи и с която и версия на ZiPhone да пробвам да го отключа нямам резултат.След като го включа ми излиза логото на Apple след това натискам и задържам “Home” бутона но не ми излиза иконата с кабела за включване към iTunes,и нищо не мога да направя.Някой може ли да ми помогне,как да си възтановя телефона?

 9. 513762 701414I like this website very much so much fantastic information. 851971

 10. HpjpSwE2V says:

  689666 591726of course like your web-site however you need to check the spelling on quite a few of your posts. A number of them are rife with spelling issues and I to find it very bothersome to inform the reality however I

Твоето мнение по темата


Кирилица: WebKBD